/Valcea/Magazin de biciclete

Uniform SRL

Strada Știrbei Vodă 6, Râmnicu Vâlcea 240167, România

Uniform SRL
Magazin de biciclete
4.7
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4936+64 Râmnicu Vâlcea, România
+40 752 035 535
unimotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Benoni Mitrea
Benoni Mitrea2 ani în urmă
Eu sunt ff mulțumit de Unifram SRL.pe D-ul Constantin îl cunosc de cîțiva ani buni eu sunt ff mulțumit
de de piesele pe care le-am comandat, au fost foarte bune .
Am văzut la comentarii mulți îl criti
Marian totelecan
Marian totelecan2 ani în urmă
Experienta mea este una foarte bună! Am cumpărat piese la preturi la fel de bune ca pe site-urile externe insa fara a mai fi nevoit sa platesc transportul cum faceam in anii anteriori.
Costinel Chirita
Costinel Chirita2 ani în urmă
Am comandat un set de mansoane KTM in 16 iunie. Dupa o luna de asteptare, am sunat, s-au scuzat ca din greseala au comandat doar unul si vor reface comanda cu livrare in 4-10 zile. In 30 august am sunat sa vad de ce nu mai vin mansoanele. Au zis ca ma suna in 30 minute. Nu s-a intamplat. Nici macar scuze. Urat, foarte urat.
Ciprian Raveica
Ciprian Raveica2 ani în urmă
am primit o transmisie , sa zicem deteriorata de la transport , oricum mi-au facturat și transportul deci trebuia sa fie asigurat de entitatea Unimotors ca piesele sa ajungă în cea mai buna stare , politica de retur este o corvoada , nu vor sa îmi primească piesele retur .
am sa contactez organele competente sa vedem ce parere au despre modalitatea lor de bussines
Parvu Ion
Parvu Ion4 ani în urmă
Am comandat recent un cablu kilometraj pentru motocicleta mea, intrucat cel vechi imi crea probleme de ceva timp. Am prins ocazia unei reduceri la produsele dealerului de piese moto Unimotors. Am inlocuit in scurt timp componenta uzata. Produse originale, calitate garantata. Pot spune ca am economisit timp comandand online! In functie de produsul comandat, perioada de livrare poate varia mai mult sau mai putin.
Marian Radu
Marian Radu4 ani în urmă
Eu unul am comandat mai demult piese pentru motocicleta mea Suzuki si le-am primit relativ repede. La sediul din Rm Valcea poti gasi mai multe sortimente de piese si accesorii, dar si informatii utile! Merita incercat, un site care nu are toate piesele dar care se straduieste sa ofere cea mai buna experienta in materie de comert online.
Stefan Marinescu
Stefan Marinescu5 ani în urmă
Un magazin pe placul meu, cu oameni profesionisti si serviabili! Am comandat recent un cablu kilometraj pentru motocicleta mea, Yamaha, iar comanda mi-a sosit in mai putin de 48 ore. Voi mai apela in continuare, ori de cate ori voi avea nevoie. Imi place ca nu este "doar" un magazin online, au si punct de lucru, insa tocmai in Ramnicu Valcea.
Nicolae Hoteteu
Nicolae Hoteteu2 ani în urmă
Unimotors mi-a oferit mereu solutii profesioniste pentru orice problema am intampinat. Sunt printre cei mai buni dealeri din Romania din domeniul pieselor moto. Voi apela intotdeauna cu incredere, indiferent ca vorbim aici de comenzi de garnituri sau anvelope moto!
Locații recomandate