/Timis/Magazin de biciclete

X-Outdoor

Strada Emanoil Ungureanu, Timișoara 300079, România

X-Outdoor
Magazin de biciclete
4.3
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65G+HR Timișoara, România
+40 356 437 803
x-outdoor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 11–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silviu Dorel Toca
Silviu Dorel Toca2 ani în urmă
Personal amabil si produse de calitate.
Plesa Andreea
Plesa Andreea2 ani în urmă
Tot timpul clienții sunt întâmpinați cu drag, consiliere în alegerea produselor.
Niciodată nu am simțit "presiune" sa achiziționez ceva.
Iulian Ardelean
Iulian Ardelean4 ani în urmă
Azi am fost să-mi schimbe un banal cablu la schimbător, mecanicul foarte nesimțit nici măcar să-mi țină de ușă să pot băga bicicleta înăuntru, foarte nesimțit și arogant! Cablul costa 5 lei ok, doar ca l-a schimbat 35 de lei manopera fără discuții i-am dat banii, as vrea totuși să stiu la voi in magazin se dă bon fiscal? Pentru ca eu nu l-am primit! Și prețul se face în funcție de om? De bicicleta?
I Ioana
I Ioana5 ani în urmă
Am cumparat bicicleta de aici, echipare medie. Am fost la revizia de 1 luna cu un 8 pe roata din fata si cu lantul care freca pe anumite configuratii de viteze. Pentru 8ul de pe roata mi s-a zis ca e de la cauciuc si ca imi vand ei altul si pentru lanț mi s-a zis ca nu are nimic si nici nu i-au facut nimic(nici macar sa-l unga). Am fost a doua zi la alt service la 50m distanta, in piata Marasti, unde mi-au reglat pinioanele si foile ca lanțul sa nu mai frece si mi-au aratat unde pe janta a fost lovitura care a creat 8ul(in 2-3 saptamani vor avea si uneltele ca sa-l corecteze). Concluzie: au biciclete ok dar service-ul este groaznic si recomandarile sunt facute pe baza nevoii lor de a vinde un anumit produs.
Vali P
Vali P6 ani în urmă
preturi foarte mari si angajati neserviabili si aroganti. Am avut de schimbat frane la un Cross si mi-a spus sa imi iau alta noua ca a mea deja e veche... Vor sa iti bage pe gat doar produse scumpe. Feriti-va de ei!
Starks Gazer
Starks Gazer6 ani în urmă
Exact cum a scris predecesorul meu.Nea "Nelu" cum isi spune smecherul de acolo,incearca sa te fraiereasca la greu.Bicicleta care am achizitionat-o avea roata din fata descentrata si cand i-am spus m-a luat cu chestii de genul:auzi,cica e roata descentrata.Si cand i-am spus ca sa nu ma ia de fraier ca stiu si eu cum arata o roata descentrata ,a luat bicicleta sigur pe el si a pus-o pe stand si s-a convins ca era roata descentrata mirandu-se ca aveam dreptate.Apoi i-am spus ca freaca franele de pe fata pe disc...si a zis ca e normal ..ca n-au cum sa le regleze la perfectie.Evident ca nu l-am crezut si ce sa vezi?Mi le-am reglat eu si acum nu mai freaca nea Nelu.Esti praf si nu recomand nimanui sa mergeti cu bicicletele la revizie la "specialistul" ala.Cred ca dinadins lasa anumite chestii nereglate...ca sa ti se strice mai repede si sa vii la ei.Feriti-va de X-sports daca vreti service la biciclete...sau chiar biciclete.Preturile la componente sunt foarte mari si atitudinea lasa de dorit.
Adrian C
Adrian C6 ani în urmă
Preturi mari la produse in comparatie cu alte magazine de specialitate, manopera de o calitate indoielnica dar excesiv de scumpa. Daca au impresia ca nu te pricepi la biciclete incearca sa te fraiereasca. Nu recomand.
Planktone
Planktone6 ani în urmă
Cel mai prost bike shop din Timișoara ! Nu recomand deoarece angajații nu fac nimic și sunt și aroganți ,cel mai bine este sa mergeți la Supremebike dacă aveți o problema cu o bicicleta deoarece ei au prețuri mai bune!
Locații recomandate