/Timis/Magazin de biciclete

SupremeBikes

Strada Cloșca 18, Timișoara, România

SupremeBikes
Magazin de biciclete
4.4
241 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q675+G9 Timișoara, România
+40 256 220 024
supremebikes.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
GOLET SORIN
GOLET SORIN2 ani în urmă
Personal foarte amabil și profesionist.
Gustily B
Gustily B2 ani în urmă
Chiar dacă s-ar nimerit să ajung pe o căldură toridă și la un ceas când nu a fost alt client: doamna Vânzătoare o fost extrem de amabilă, m-ia oferit un sortiment din care să aleg (cauciuc bici 700x35c) și spre uimirea mea a oferit și informații f utile pt produsele cumpărate! Am promis că voi face o recenzie! Asta a fost...
ALTerNATIVlosE InfO
ALTerNATIVlosE InfO2 ani în urmă
sunt positiv suprins de profesionalitatea, integritatea, corectitatea si promptitudinea acestei compani si al patronului. cursiera kuota k-factor ( o am de 3 ani ) nu a mers asa de bine ca dupa setarea, franelor, si schimbatoarelor etc. apreciez munca si serviciul prestat.. de supreme bike timisoara in concluzie; a: ati castigat un nou client fidel b.: v-a recoand cu drag mai departe catre prieteni si clienti mei cu biciclete!. v-a multumesc din inima si cu drag.
Virgil gorcea
Virgil gorcea2 ani în urmă
am dus la supreme bike citybik-ul pentru reparatie. am stabilit ce trebuie facut. chit ca le-am dat mana libera sa repare si sa schimbe tot ce e necesar, am fost suprins pozitiv sa fiu sunat si sa mi se spuna ce dupa un test amanuntit este inca de schimbat si ce in viitorul apropiat v-a ceda functia. am experimentat profesionalism. o cunostinta profunda a materiei, materialelor si produselor si preturi bune. eu ii recomand cu drag mai departe. intreagi echipe supreme bike.. jos palaria..
Laurentiu Bogdan Novacescu
Laurentiu Bogdan Novacescu2 ani în urmă
Un magazin deosebit cu angajați profesioniști.
Recomandat produsele și serviciile oferite de Supreme Bikes.
Pa, și Pussy
Pa, și Pussy2 ani în urmă
Nu au o simplă cheie pentru desfăcut foaia angrenaj Pedalier la ebike bosh gen2.. Au o cheie dar pentru prima generație de care se mai ocupă.. câteva minute mai târziu se contrazic ca ei defapt nu se ocupa de biciclete electrice, deși este mecanică elementară, de bază separat de partea electrica si nu i afectează în vreun fel.. Ei spun că nu fac decat diagnoza.. desi pe site scrie alta Vrajeală
Oricum.. mi-au zis sa sun si sa verific dacă au achiziționat cheia de care este nevoie..
încă nimic..
Pe lângă asta Cucoana aia suferă cu nervii si este foarte arogantă.. le stie pe toate si nimic
Laurentiu Agachi
Laurentiu Agachi2 ani în urmă
Revizii la biciclete calitate/preț foarte bune, iar produsele lor de asemenea cu unele reduceri în funcție de sezon. Merg de 2 ani la acest magazin și voi merge în continuare.
Per total foarte mulțumit și recomand cu încredere!
Dacian Ciochina
Dacian Ciochina2 ani în urmă
Am primit informatii tehnice bune.
Locații recomandate