/Timis/Magazin de biciclete

Carrefour

Calea Șagului nr. 100, Timișoara, România

Carrefour
Magazin de biciclete
4.2
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5GX+C7 Timișoara, România
+40 374 432 800
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Carrefour
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Zoltan Trabajko
Zoltan Trabajko1 an în urmă
Din păcate,daca ai mai multe cumpărături....nu poți urmării tot ce ți se încasează....așa că te taxează de nu te vezi...la cumpărături de peste cinci sute de lei,mi s-au băgat o pijama de 39 lei in plus... urât!Și asta in 24 dec,ajunul Crăciunului,apropo de fapte bune...
Emanuel Kovacs
Emanuel Kovacs1 an în urmă
Îți dau un voucher dupa camparaturi care sa poată fi folosit la următoarele cumpărături dar când vin vorba să îl scaneze nu vor. Iar la informații îți spune sa mai încerci alta data.
Greșesc si nici nu își recunosc vina sau să încerce sa te ajute.
Emilia Girtoi
Emilia Girtoi1 an în urmă
Desi frecventez de ani intregi acest supermarket,atitudinea unor angajati lasa de dorit.In timp ce imi scanam singura cele 3 produse pe care le cumpărasem inainte de a intra la lucru iar doamna care supraveghea, vedea totul, inclusiv cum bonul mi-a fost blocat, desi nu ii făcusem nimic, a început sa ridice tonul la mine, de parca a fost vina mea ca nu au mai avut rola si ca s-a blocat,desi am rugat-o frumos sa ma ajute. Tonul ridicat, expresiile faciale si neasumarea venite din partea acestei doamne, sunt foarte urate.Sunt o persoana care trece repede peste astfel de rautati gratuite, insa nu cred ca este in regula sa aiba o asa atitudine.
Cocolino Coco
Cocolino Coco1 an în urmă
un magazin ocidental foarte mare cu tot ce iti trebuie si la preturi foarte foarte bune si oferte pe masura
multumim ca existi Carrefour Timisoara Shoping City
Florin Alin
Florin Alin2 ani în urmă
Unul din marile magazine din Timisoara, produsele de la raft, de multe ori am pățit, sa nu aibe acelasi pret cu cel de la casa si asta presupune sa mai stai la o coada sa iti anuleze bonul si sa iti dea diferenta de bani. Curatenia lasa de dorit uneori pe raioane, angajatii sunt pe nicaieri mai mereu cand ai nevoie de ei. Au si fast food in interior dar mancarea nu arata tot timpul apetisanta. Preturile sunt adecvate pentru consumatorul de rand. Singurul lucru pozitiv este ca au tabacherie proprie cu preturi mai mici decat in alte locuri. In concluzie, recomand doar daca nu ai posibilitatea de a merge in alte magazine mari pentru cumparaturi de necesitate.
Constantin Zaharia
Constantin Zaharia2 ani în urmă
O experiență plăcută, dar dezamăgit pentru faptul ca nu găsești un reprezentant la standuri dacă dorești informații asupra produselor, este umpic diferit de Carrfourul din Spania în ceea ce prezintă personalul.
Dragos 1886
Dragos 18862 ani în urmă
Găsești tot ce vrei.Un loc foarte mare si bun pentru cumpărături, de la electrocasnice pana la produse de igena, haine si unelte.Am gasit si biciclete,trotinete și jucării pentru copii.
Gloria-Eloise Tudor
Gloria-Eloise Tudor2 ani în urmă
Bună seara, azi am fost extrem de dezamăgită, am făcut cumpărături de peste 400 lei, iar la cassă am fost anunțată că nu funcționează aplicația Ask for Good.
Locații recomandate