/Timis/Magazin de biciclete

Ideal Bebe Timisoara

in BEGA, Shopping, Strada Carol Telbisz nr.3, Timișoara, România

Ideal Bebe Timisoara
Magazin de biciclete
3.6
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64J+46 Timișoara, România
+40 786 011 740
idealbebe.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Petronela
Mihaela Petronela2 ani în urmă
Am achizitionat din magazinul Ideal Bebe Timisoara un carucior Topaz si un pat multifunctinal Paula cu saltea cocos. Sunt foarte multumita de carucior la materiale si de cat de micut se pliaza cadrul.
Patutul este foarte stabil, imi place ca il pot face si CO- SLEEPER, este exact ce cautam.
Fetele sunt foarte amabile, voi reveni cu drag.
Mada daniela
Mada daniela2 ani în urmă
Dezamăgitor! Am comandat un model de carucior și am primit total altceva! S-au scuzat spunând ca doar asta au avut în depozit, iar în momentul în care am vrut sa îl returnez mi s-a spus ca se poate returna doar dacă plătesc eu transportul. Pentru greșeala lor sa plătească clientul, cam asa se prezintă acest magazin! NU RECOMAND!
Mihai sara
Mihai sara2 ani în urmă
Dezamagitor!
Am comandat in magazin un Krausman - Carucior 3 in 1 Rider Soft Light Grey, a venit pe alta culoare. Ulterior au spus ca repara greseala, dupa 4 saptamani nu am carucior, am fost sunat ca nu il mai pot aduce, asta dupa ce mi-au propus sa platesc in avans ca sa primesc o reducere de 50ron(bine ca nu am platit, mi-as fi blocat si banii). Ajung in pozitia in care sa nu am cu ce ridica copilul de la spital.
Nu recomand magazinul din TM, sunt pe principiul daca vezi si iti place iti iei, altfel nu te prea ajuta.
Maria Rusu
Maria Rusu4 ani în urmă
Foarte multumita de serviciile celor de la ideal bebe timisoara. Am achizitionat un tarc pentru copil de la krausman , si este foarte calitativ, iar pretul a fost foarte bun . Eu de la alte mamici am aflat de acest magazin , unde gasesti tot ce ai nevoie , iar doamnele de acolo , sunt foarte amabile si se ofera sa te consilieze pe tot parcursul tau in magazin , ceea ce este de admirat fata de alte magazine unde vanzatoarea nici nu te baga in seama .
5 stelute pentru magazin si personal .
Voi reveni cu drag de fiecare data cand voi avea nevoie de ceva.
Ana Claudia
Ana Claudia4 ani în urmă
MERITA 5 STELUTE ACEST MAGAZIN ! Foarte multumita de calitatea produselor achizitionate din magazin , revin aici ori de cate ori am nevoie de lapte praf pt cel mic, sau servetele , am achizitionat de la ei si caruciorul si patutul , au dat dovada de profesionalism cu livrarea intr-un timp scurt, preturi foarte mici fata de alte locatii , recomand magazinul acesta tututor parintilor si viitorilor parinti , fetele din magazin super ok, asteptam demult un magazin in timisoara unde sa le gasesc pe toate si la preturi foarte bune
Ioana Costin
Ioana Costin5 ani în urmă
Buna ziua,

Dragi mamici,noi dupa o foarte mare cautare a caruciorului si patutului,ne-am oprit la idealbebe pentru ca am gasit cele mai mici preturi.La carucior am gasit preturi cu diferenta chiar de 600 Ron.Suntem foarte incantati de calitatea produselor si preturile care le-am gasit, pe langa acestea ne-am orientat si pentru lenjerie,mobilier si multe accesorii tot de la ei si ni s-a mai oferit si un discount suplimentar.Caruciorul pe langa designul superb,este foarte usor de manevrat si pliat.
Eu si bebelina Maia,recomandam acest magazin si multumim acestuia pentru preturile oferite care vin in ajutorul viitorilor parinti cat si fetelor care au fost tare dragute si rabdatoare.
Iasmina Nicola
Iasmina Nicola5 ani în urmă
Groaznic !!!!! Sunt pe punctul de a naste si am fost plimbata de cateva ori Pana la magazin , fiind nemultumita, intrucat produsele Nu au avut specificatiile prezentate atat in magazin, cat si pe site! Am solicitat alte produse , lucru care Mi a fost refuzat, din cauza timpului de livrare mult Prea mare , am solicitat returul produselor si inapoierea banilor, moment in care am fost refuzata de catre magazin si directionata catre depozit , cel care se ocupa doar de livrarea produselor, Asa ca am ramas cu produse de Calitate indoielnica cu foarte multi bani ! Mamici, evitati magazinul , daca nu vreti stari proaste , atat pt voi , cat si pt Bebe ....mai sunteti si penibili ! Va scrieti singuri recenzii, mai nou ! Toate aceste aspecte vor fi semnalate ANPC
Adrian - Claudiu Bîcleșanu
Adrian - Claudiu Bîcleșanu2 ani în urmă
Am achiziționat de la ei un pătuț in magazinul Bega, care a venit câteva zile mai târziu acasă prin curier, bine înțeles fara manual de instrucțiuni, o mizerie de pat greu de montat și cu miros puternic de lac deși a fost aproape 1000 Ron, nu recomand sa achiziționați nici un fel de piesa de mobilier care necesita montaj. Păcat că nu am putut acorda 0 stele!
Locații recomandate