/Mures/Magazin de biciclete

Sportisimo

Strada Gheorghe Doja 64-68, Târgu Mureș 540146, România

Sportisimo
Magazin de biciclete
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGJW+6J Târgu Mureș, România
+40 799 733 662
sportisimo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Ernestina Scripa
Ernestina Scripa2 ani în urmă
La greci de iarna au multe oferte
Barbu Marian
Barbu Marian2 ani în urmă
Preturi foarte accesibile la articolele cautate de mine, personal amabil si prietenos, locatie mare si aerisita. Recomand!
Danut Preda
Danut Preda2 ani în urmă
Pe net iti oferă una, la magazin altceva......!!!
Marius Todoran
Marius Todoran4 ani în urmă
Marfa variata cu rafturi destul de pline. Preturile sunt uneori prea mari, ca în oricare magazin din România caci asa se practica. Recomand sa achiziționați doar când sunt reduceri. Atunci preturile sunt mai aproape de adevăr. Pe site, uneori sunt mai ieftine decât în magazin și probabil marfa mai variata.
Magda Floasiu
Magda Floasiu6 ani în urmă
Am facut mai multe comenzi online, dar la una dintre ele au trimis comanda cu un produs lipsa. I-am contactat prin email, dar nici nu s-au obosit sa raspunda.
La o alta comanda, descrierea pe site a unui tricou era de 100% bumbac, dar de fapt compozitia a fost de 90% bumbac , 10% poliester... De asemenea, calitatea produselor pare sa scada cu trecerea timpului...In prezent, cam jumatate din ceea ce comercializeaza de Sportisimo sunt produse ieftine, din China. Cam dezamagitor..
Razvan cristian
Razvan cristian7 ani în urmă
Am cumparat pentru copil o pereche de ochelarii de ski , iar cand am ajuns la partie am constat faptul ca partea interioara a ochelarilor era zgariata . Presupun faptul ca cineva i-a returnat si in loc sa fie dusi in depozit , au fost pusi inapoi pe raft .
Bine inteles ca am mers cu ei inapoi la magazin sa ii returnez , dar mi-au fost luati de catre o angajata iar in locul lor am primit o hartie pe care scria faptul ca , ochelearii vor fi dusi la un expert sa stabilesca daca au fost zgariati de copil sau asa i-am cumparat .Totul a durat 5 zile .
am primit raspuns de la marele expert ca ochelarii au fost zgariati de catre copilul meu . Sfatul meu este sa va uitati bine la ce cumparati din magazinul acela . eu unul nici nu mai intru in el .
Albert Tekeres
Albert Tekeres2 ani în urmă
Nu știu ce rost are acel agent de pazā care scaneazā cu telefonul lui personal codul QR de vaccinare din moment ce nu are drept de legitimare eu sunt vaccinat dar poza ce scanează acel om de pază habar nu are că eu pot trimite aceea poza la N oameni nevaccinați sau poate că cele 8 ore de servici trec mai repede .El susține că șefa de magazin ia cerut acest lucru...
Mircea Balaianu
Mircea Balaianu2 ani în urmă
Preturi extrem se mari și nu poți returna produsul,au o politica urata ce nu avantajează deloc clientul!
Locații recomandate