/Mures/Magazin de biciclete

EasyRiderShop

Strada Gheorghe Doja 15, Târgu Mureș 540342, România

EasyRiderShop
Magazin de biciclete
4.7
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHP4+JP Târgu Mureș, România
+40 754 654 694
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Opris
Cristian Opris2 ani în urmă
Und magazin bine amenajat și sortat. La întrebări mi s-a răspuns competent.
Sebi blaga
Sebi blaga2 ani în urmă
Dezamagire totala!!!! Am intrat in magazin pentru a ruga un angajat de la service sa verifice un kart cu pedale al fiului meu care avea probleme la un rulment pe spate. Am primit un refuz categoric, angajatul marturisindu-mi ca nu se pricepe la asa ceva, nu are timp si, culmea impertinentei, ca nu vrea sa realizeze lucrarea!!!???? Cand am iesit si m-am indreptat spre masina parcata in spatele magazinului, individul care pretindea ca este foarte ocupat, nu facea absolut nimic, ci se asezase bine de tot la povesti. Stau sa ma intreb de ce il mai plateste patronul pe un angajat care ii sfideaza potentialii clienti!? Acord totusi o stea pentru omenia angajatului de la receptie, care, citind dezamagirea profunda de pe chipul meu si al fiului, ne-a oferit un numar de telefon al unui depanator particular. Va recomand sincer sa ocoliti acest magazin frumos, care din pacate este deservit de (anumiti) angajati lipsiti de respect atat pentru clienti, cat si pentru meserie!
David-Alexandru Şpan
David-Alexandru Şpan4 ani în urmă
Cel mai complet magazin de biciclete din Targu Mures. Si o spun pentru ca se gasesc de toate, de la biciclete electrice pana la aparatori sau tricouri pentru ciclism. Totusi, manopera este destul de scumpa (dar de calitate), iar preturile la accesorii la fel (destul de mari). Cu toate ca am oferit 4 stele acestui magazin de biciclete, mi se pare cea mai buna alegere pentru un târg-mureşan
Lucian Petru
Lucian Petru4 ani în urmă
Cel mai bun magazin de biciclete/piese.Am achizitionat o bicicleta de aici,toata echipa mi-a explicat cu multa rabdare ce ar trebuii sa imi iau,ba chiar recomandandu-mi.In opinia mea,este cel mai bun magazin de biciclete/trotinete/piese din oras!
Andrei Oprea
Andrei Oprea5 ani în urmă
Pai cum sa duci bicicleta sa îți schimbi cauciucurile și după nici 30 de km sa se spargă roata...scapa aer pe lângă supapa, fiind tăiat cauciucul care învelește supapa. Jalnic.
Lucian
Lucian2 ani în urmă
Foarte amabili si foarte operativi. Recomand.
Ciprian Gligor
Ciprian Gligor2 ani în urmă
Personal foarte dragut, amabil, am rezolvat problemele in timp record! Recomand cu multa caldura! 😍
Coco
Coco2 ani în urmă
Cel mai bun magazin și servis de biciclete.
Locații recomandate