/Mures/Magazin de biciclete

CycleMaster.ro

Mures, România

CycleMaster.ro
Magazin de biciclete
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
+40 726 270 853
cyclemaster.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Deniz Gurfidan
Deniz Gurfidan1 an în urmă
Un magazin de biciclete total diferit de altele. Te asculta, te intreaba si vine cu sugestii. Nu doar incearca sa isi vanda ce are pe stoc. Brand-uri de top, servicii de top si customer care on another level! Recomand cu incredere
Chirca Razvan
Chirca Razvan1 an în urmă
Am achiziționat un set de roti de gravel de care sunt tare incantat butuci Bitex jante Duke și spițe DT

Inițial am pornit de la un alt setup cu jante dt swiss cu un cost de achiziție mai mic, însă din niște motive logistice butucii Potriviți jantelor dt swiss au venit cu mici defecte datorate transportului și serviciului de curierat. Ca atare cei de la Cyclemaster mi-au făcut un upgrade la jante astfel încât am beneficiat de o livrare a produsului comandat în timp optim.

Extrem de mulțumit de produsul livrat. Poate și mai important extrem de mulțumit de relația și comunicarea cu cei de la Cyclemaster.

Vlad Sabau e un tip de nota zece, profesional și uman. Recomand cu toată încrederea... Și vorba lor... E fain când clienții devin prietenii noștri.
Adrian Micu
Adrian Micu1 an în urmă
Am cumparat un set de roti, carbon, la recomdarea lui Vlad. Dupa 1000 km pot sa spun ca se prezinta si se simt in teren asa cum m-am asteptat,excelent. Am testat si anvelopele Tufo 11 cu 14, tot la recomandarea lui Vlad. Usoare, rezistente si cu aderenta excelenta.
Sebastian Bia
Sebastian Bia1 an în urmă
Piese de bicicleta premium, numai good stuff!
Din ce am luat eu:
- rotile custom fac toti banii
- anvelopele Tufo sunt cele mai jmechere daca vrei aderenta si MTB si sosea
- transmisiile SRAM foarte bune si SunRace la preturi accesibile
- in rest mansoane si alte maruntisuri de calitate pe care te poti baza.
Georgian Grec
Georgian Grec1 an în urmă
Chiar și magazinele de biciclete de prin țară cumpără piese premium de aici, pentru că e printre puținele shop-uri online care le aduce. No other comment. :-)
Gabriel Armeanu
Gabriel Armeanu1 an în urmă
De departe cel mai profi bike-shop cu care eu am interactionat. Branduri de top, servicii de top si personal super calificat. Primul in lista atunci cand doresc ceva bun pt bicla. Recomand
Ionut Toncu
Ionut Toncu1 an în urmă
Magazinul perfect pentru cand ai nevoie urgenta de piese, si nu numai. Livrarea imediata si personalizata in functie de nevoia fiecaruia. O comunicare buna cu personalul. Acestia au o legatura stransa cu ciclismul, ceea ce face sa inteleaga problemele fiacarui client. Recomand! :)
Robert Ujfalvi
Robert Ujfalvi1 an în urmă
Echipa super profesionistă, care m-a ajutat tot timpul să-mi găsesc cele mai bune componente pentru necesitățile mele. Prețurile sunt competitive și de multe ori mai bune decât în străinătate. Recomand cu încredere!
Locații recomandate