/Ilfov/Magazin de biciclete

SC ROMEXTRUD INTERNATIONAL SRL

hala C2, Str Ciobanului nr 80-84, Mogoșoaia 075100, România

SC ROMEXTRUD INTERNATIONAL SRL
Magazin de biciclete
4.2
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G264+9W Mogoșoaia, România
+40 749 541 050
generalmotor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viceroi carlo
Viceroi carlo2 ani în urmă
Deci asa rapiditate la livrare corectitudine si ambalare eu nu am mai vazut va felicit si recomand mai departe .Multumesc
Gabriell Darllo
Gabriell Darllo2 ani în urmă
oriunde merg si am ocazia sa va recomand o fac cu drag , la.dvs pe site se poate gasii totul
Dragos Postelnicu
Dragos Postelnicu2 ani în urmă
Schimbati firma de curierat sau mai adaugati in portofoliu inca o firma, nu este deloc rezonabil ca livrarea in Bucuresti sa se faca in 2 zile prin Sameday in conditiile in care piesele au fost pe stoc.
In aplicatie coletul apare ca a ajuns in 8 ore in depozitul lor central, dar dupa 24 ore nu s-a intamplat nimic cu el, apare acelasi status.
RDashiesGaming
RDashiesGaming2 ani în urmă
Desi unele piese vin exact cum apar pe site, altele sunt prezentate fals pe site, cum ar fii volumul seturilor de motor sau detalii despre cum unele piese vin deja reglate, ceea ce este fals. Aceste lucruri pot afecta negativ cumparatorii si desi am sesizat acest lucru si telefonic si pe website, nu s-au luat masuri,si chiar am fost cenzurat pe site la rubrica de review.

Although some parts come exactly as they appear on the site, others are falsely presented on the site, such as the volume of the engine kits or details of how some parts are already adjusted, which is false. These things can negatively affect buyers and although I notified them by phone and on the website, no action was taken, instead, I was even censored on the site in the review section.
Sosoi
Sosoi2 ani în urmă
Am cumparat recent niste piese de la ei.
Pro:
livrare ieftina
O gama variata de piese. Am gasit tot ce mi-a trebuit mai putin furtun de benzina
Preturi ok

Contra:
Emailurile trimise. Am primit email cu expedierea comenzii, urmat de un awb dar nu s-a mentionat firma de curierat pentru a si putea introduce acel awb undeva
Comunicarea. Dupa vreo 4 zile am decis sa ii contactez pe whatsapp. Nu stiu cum se poate ca in momentul in care primesc nesaj de la ei, eu sa il citesc si sa raspund instant iar inapoi de la ei sa vina mesaj peste ore bune. Am constat ca abia in ziua in care i-am contactat au fost predate si produsele curierului reusind in urma conversatiei sa aflu curierul ca sa pot verifica awb. Deci email primit cu textul am predat coletul curierului iar peste 5 zile dupa ce am vorbit cu ei pe siteul curierului a aparut in ziua conversatiei am preluat coletul dvs. Putin cam dubios

Mai lucrati la comunicare va rog si fiti mai atenti cu comenzile. Este un sfat nu o critica.
Bogdan Albu
Bogdan Albu2 ani în urmă
Mulțumesc,frumos recomand de incredere!!coletul a sosit foarte repede!
Cocos Laurentiu
Cocos Laurentiu2 ani în urmă
Am luat un kit conversie 350 W cu baterie 10 A. Din start a lipsit display-ul doar ca nu am stiut ca trebuie sa aiba si display asa ca am inceput sa montez kit-ul si nici cum nu mergea. Dupa discutii telefonice cu Andrei de la Roco piese asistenta telefonica am concluzionat ca display-ul lipsa e problema asa ca l-am trimis in garantie. Aproape totul s-a desfasurat cum trebuie in aceasta privinta, m-as fi bucurat daca s-ar fi testat tot kit-ul in garantie de la A la Z (mi-am dat seama ca nu s-a facut asta deoarece la retur coletul avea acelasi scotch pe care l-am folosit la ambalare), dar am primit display-ul si asa am reusit sa fac kit-ul sa mearga.

Singura problema a fost frana, unde cablurile s-au topit odata ce am conectat la controller, dar nu ma mai obosesc sa trimit inapoi in garantie. Cablurile de la frana cu cele de la controller erau inversate ceea ce ma face sa cred ca franele primite sunt de la alt model (deci rosu corespundea cu negru si negru cu rosu - si mufele se potrivesc in mod unic, deci in mod cert nu am gresit conexiunile).

Conchid deci ca daca vreti sa comandati de pe generalmotor.ro trebuie sa va asteptati ca in anumite cazuri sa improvizati, iar asteptarea ca lucrurile sa mearga bine din prima nu e realista (multe sunt din China - asa ca stim cu totii care comandam pe Aliexpress ca motivul alegerii nu e neaparat calitatea ci pretul).
Adrian Bălăceanu
Adrian Bălăceanu2 ani în urmă
Revin la problema avuta cu date aflate în dimineața aceasta, date care pentru a fi onest trebuie sa le împărtășesc cu voi. Conform pozelor primite de la operatorul magazinului online și discuției telefonice inițiate de el reiese ca a fost o eroare a platformei și nu o fapta voit umana.

Am făcut pe 02.09.2020 o comanda la aceasta firma și am plătit online cu cardul. Nu am primit nici astăzi măcar un e-mail ca au primit comanda. La telefoanele de contact și pe wattsap nu răspunde nici dracu. Cred ca este o firma de țepari. Sper ca experienta mea sa va ajute sa nu va irosiți timpul și bani.
Locații recomandate