/Ilfov/Magazin de biciclete

Trisport Concept Store

Strada Erou Iancu Nicolae 11-19, Voluntari 077190, România

Trisport Concept Store
Magazin de biciclete
4.5
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G47P+9J Voluntari, România
+40 21 555 9337
trisport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: 11–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian Cristian
Lucian Cristian2 ani în urmă
Am cumpărat de la ei un Garmin Tactix Sapphire edition, a ajuns repede, ceasul este excepțional, mai mult decat imi puteam dori, asa ca sunt fericit si recomand cu încredere!
Dorin Panait
Dorin Panait2 ani în urmă
Am achizitionat un ceas Garmin Forerunner735XT de pe site-ul trisport.ro si am avut niste probleme cu displayul si bateria cat inca era in garantie ceasul. M-am dus la sediul lor, au vazut ca problema este reala, dar mi-au spus ca ei nu ofera service pentru ceasurile garmin (sau pentru modelul respectiv, nu mai stiu exact raspunsul) si ca tot ce pot face ei este sa imi ofere, in schimbul ceasului, un voucher de 500 de lei la urmatorul ceas achizitionat de la ei (in conditiile in care ceasul avea 1 an de la achizitionare si a costat putin 1000 de lei). Problema s-a rezolvat cand am sunat la Garmin si mi-au inlocuit ceasul cu unul nou in 2 zile. Din experienta mea, nu recomand.
Paul Ivan
Paul Ivan2 ani în urmă
Magazin de 2 lei , am incercat să fac un retur dar nu a fost acceptat . Pacat ca nota 1 este Cea mai mica . Daca se putea as fi dat nota cu minus . Nu recomand
Amalia slonaru
Amalia slonaru2 ani în urmă
Detin un ceas Garmin Fenix 5s plus din 2019. Am fost și sunt f mulțumită de acest ceas. Dar în iulie 2021 am întâmpinat ceva pb la conectarea cesului la telefon și sincronizarea lor. Am sunat la nr de tel afișat pe site ul trisport.ro și în câteva momente am discutat cu un consultant- Călin. Nu s a putut face o diagnosticare telefonica a pb ceasului, asa ca l am trimis la sediul trisport.ro. A doua zi, ceasul a ajuns la Călin, care s a ocupat imediat de el și a rezolvat pb ( a necesitat din fericire doar o resoftare) si in următoarea zi mi a trimis înapoi ceasului funcțional perfect acasă. Totul a decurs f rapid și ii mulțumesc lui Călin pe aceasta cale pt profesionalism, răbdare și ajutor.
În momentul când voi updata ceasul actual cu un alt garmin fenix o voi face tot de pe acest site datorita promptitudinii personalului în rezolvarea pb. Călin, Mulțumesc încă o data!🙌🔝
Radu Adascalitei
Radu Adascalitei2 ani în urmă
Nu recomand pana la remedierea problemelor de customer service, pana la rezolvarea intarzierilor de livrare si a incertitudinilor de livrare si pana la integrarea unui proces de tracking pro-activ in cazul intarzierilor. Experienta mea cu alti competitori in cazul intarzierilor a fost complet diferita fata de ceea ce am intampinat aici.
Borbála Sztojka
Borbála Sztojka2 ani în urmă
Am comandat camere Specialised de pe site, in marimea 27.5x3.00'. La a treia am primit aproape marimea ce am comandat, dar de marca Mitras, care vizibil e mult mai ieftin si de calitate mai slaba. Nici nu cred ca sa va utilizez... 70 de lei pentru nimica,mai bine sa fac rotile tubeless.
Bogdan Pipas
Bogdan Pipas2 ani în urmă
Sub orice critica, pacat ca nu pot sa dau o nota mai mica decat 1...
Am rezervat o pereche de pantofi sport pe la ora 17:00, a 2 a zi am fost dupa ei la 11:30, ei deschizand la 11, surpriza au incercat sa-mi vanda alta pereche, spunand ca acestia au fost rezervati de colega lor, care bineinteles nu era acolo....
Cand le-am spus despre rezervare au spus ca nu mai exista de mult perechea aia....care era pe site, redusa bineinteles.
O totala lipsa de profesionalism din partea angajatilor, probabil ca vand mult in aceasta perioada, un client pierdut nu e important...
O sa scriu si pe site ul celor de la ON despre amabilitatea distribuitorilor de la trisport.
FAFLEI GABRIEL
FAFLEI GABRIEL2 ani în urmă
Super experienta !
Mi-am dorit foarte mult un Specialized VADO SL 4
Imposibil de gasit inainte de 6 luni oriunde am cautat in Europa.
Norocul meu ca am sunat la...Trisport!:)
De la preluarea mesajului pana la livrarea bucicletei totul a fost impecabil. Mi-au gasit bicicleta undeva la un magazin in Olanda. S-au ocupat de transport, montaj . Iar totul cu multe zambete si prietenie!
Multumesc Adriana!
Multumesc si baietilor de la magazinul din Pipera!
Locații recomandate