/Ilfov/Magazin de biciclete

BBmoto Otopeni | Magazin de Echipamente & Accesorii Moto

Str. Ferme D Nr. 2, Otopeni 075100, România

BBmoto Otopeni | Magazin de Echipamente & Accesorii Moto
Magazin de biciclete
4.7
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3HC+C6 Otopeni, România
+40 755 141 155
bbmoto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulia Ioana Herinean
Iulia Ioana Herinean2 ani în urmă
Am fost acum puțin timp și tot am uitat sa dau review, dar am vrut neapărat să-mi spun părerea despre serviciile oferite. Mi-a plăcut magazinul pentru că e foarte bine echipat iar cei doi tineri care lucrează acolo sunt super de ajutor, au fost tare drăguți și m-au ajutat mult le-aș da 5 stele fara probleme dar nu pot datorita comportamentului doamnei mai în vârstă care pare să terorizeze atât pe acești doi angajați cât și pe clienții care intra în magazin. Tonul doamnei este foarte agresiv ceva de genul "servicii publice la ghișeu" iar având în vedere că eu vreau sa cheltui bani pe un echipament mă aștept la o atitudine binevoitoare și răbdătoare. Ai impresia la interacțiunea cu doamna respectiva că îți face o favoare că te lasă în magazin iar tensiunea pe care o emana se simte în aer. Replici tăioase și aroganța. Nu mi-a plăcut. Cu siguranță aptitudinile doamnei se potrivesc in alt domeniu dar sigur nu în interacțiunea cu clienții.
Marius Florin Stoica
Marius Florin Stoica2 ani în urmă
⭐⭐⭐⭐⭐
Am cumpărat un produs, iar cei de la vânzări au fost foarte profesioniști, mi au dat toate informațiile despre produse, plus sfaturi foarte potrivite!
Felicitari
Sandra ghitescu
Sandra ghitescu2 ani în urmă
Foarte profi si prietenosi, la telefon si in showroom. Gama mai larga de articole moto pentru copii decat in alte magazine.
Cimpoescu Marius
Cimpoescu Marius2 ani în urmă
Personal foarte amabil si bine pregatit! Poate am avut eu noroc ca am fost in timpul saptamanii si eram numai eu in magazin. Au avut rabdare si au raspuns la toate intrebarile mele de incepator la capitolul moto. Am crezut ca voi merge sa vizitez un magazin si apoi voi revin acasa, asa cum s-a intamplat la alte magazine moto din Bucuresti, dar am plecat cu casca, incaltari si alte lucruri de la ei. Cu siguranta voi reveni!
Mihaila Cristian
Mihaila Cristian2 ani în urmă
Magazin dotat si frumos. Personalul ff agresiv pe vanzari si foarte flegmatic. Tanarul ff arogant . Doamna in varsata ff agresiva. Ultima cumparatura la acest magazin.
Alexandru Juganaru
Alexandru Juganaru2 ani în urmă
Închis la ora 17:20 când programul este până la ora 18:00. Aveam nevoie sa cumpăr un cadou astăzi. Neserioși!
Emma
Emma4 ani în urmă
Vă iubesc sunteți cei mai tari,azi mi-am achiziționat o geaca moto de la voi,doamna de la vânzări a fost super de treaba ne-a explicat absolut tot,ne-a ajutat cu probatul,ne-am simțit extraordinar de bine la voi.
Marfa de cea mai buna calitate sunteți niște profesioniști,preturile sunt pentru toate buzunarele,magazinul arata ca un catalog de specialitate o plăcere sa stați în el +parcare pt motoare.
Va mulțumesc ca ați venit în București și fiți siguri ca voi reveni cu mare plăcere și cât mai curând.
P.S. Și am primit și un cadou.
Maria Teodorescu
Maria Teodorescu2 ani în urmă
Tocmai ce am plecat de la magazin in urma unei achizitii (2 casti, 2 sisteme intercom si alte accesorii de intretinere). Am ajuns intr-o Sambata , magazinul era foarte bine organizat, curat, personalul f amabil, in special cei 2 baieti. Citind celelalte comentarii, parerea despre doamna draguta ni se confirma usor, dar nefiind un element deranjant. Pentru incurajarea reintoarcerii clientului cred ca magazinul ar putea sa ofere si un discount de la sine putere, nu doar cele de la producator, dar asta tine de fiecare magazin in parte. Cu siguranta ne vom reintoarce pentru produsele lor.
Locații recomandate