/Constanta/Magazin de biciclete

SPIT Constanta - Ag6

Bulevardul Tomis 112, Constanța 900657, România

SPIT Constanta - Ag6
Magazin de biciclete
3.3
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JMW+6W Constanța, România
+40 241 488 532
spit-ct.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–18
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cretu George
Cretu George2 ani în urmă
Incepand de la gardian care nea transmis politicos ca nu suntem in stare sa ținem rândul si ca putem pleca în alta parte in conditiile in care intrau doar obligațiile, pana la a lucra 1 ghișeu din 5 totul este excepțional.
Negoita marius
Negoita marius2 ani în urmă
Sub o stea se poate da? ( pt ghiseul 4).
Şeila Abdulamit
Şeila Abdulamit2 ani în urmă
Locație noua foarte bine amenajata și poziționată. Programare și online, personal Serviabil și dornic sa ajute. Posibilitatea platii și cu cardul.
Pc look
Pc look4 ani în urmă
Sunt extrem de nemulțumita de atitudinea personalului SPIT Constanta din Carrefour. O atitudine sfidătoare și lipsită de respect. Respect, doar pentru domnul care te întâmpina.
Ana_mateescu
Ana_mateescu5 ani în urmă
Nu inteleg de ce totul tb rezolvat la agențiile dumneavoastră. Ca sa poti plati online, tb sa completezi o cerere, iar cererea depusă la ghișeu...după care utilizatorul si parola tb ridicate tot de la ghișeu personal!!! Si mai pretindem că este online!!!
Plicul cu impozitul nu vine normal la cutia poștală.. vine prin curier care surpriza ...îl livrează între 8÷16, cand toata lumea e la munca. Deci cozi la curier!!! Dar cineva trebuie să câștige din toata afacerea asta...adică firma de curierat!!!
OMV-ul , deși se lauda ca prestează servicii în numele SPIT, nu o face...niciodată nu le merge baza de date!
Bonificatia este pana pe 31 martie...iar plicul a sosit pe 8 martie...foarte tarziu!!!
Mai aveti multe de rezolvat!!! Voința sa fie...dar nu vad de unde...
Vlad Tutunaru
Vlad Tutunaru5 ani în urmă
Foarte multumit, a mers relativ repede. Birocratie redusa, amabilitate si respect din partea lor. Bravo. Poate va sunati colegii de la Bucuresti si le transmiteti cum se face treaba :)
Gabriel Flaut
Gabriel Flaut2 ani în urmă
Contrar așteptărilor,astazi am avut o experiență minunata in cadrul agenției spit carefour,datorită unor doamne f drăguțe si f amabile am rezolvat o problemă care mă chinuia de ani de zile,multumesc pentru profesionalismul dovedit si amabilitate cu care am fost tratat, multumesc si le doresc multă sănătate ptr a putea ajuta cât mai mulți contribuabili debusolați,încă o dată multumesc!
Zana tudorache
Zana tudorache2 ani în urmă
O INSTITUTIE A NEPOTISMELOR, A MACHEDONILOR, A PROSTIEI....Trebuie să facem CEVA ca acești ANGAJATI sa DISPARA...II PLATIM DIN BANII NOSTRI.Habar NU au sa opereze taxele.
Locații recomandate