/Constanta/Magazin de biciclete

Decathlon

Bulevardul Tomis nr. 391 A, Constanța 900497, România

Decathlon
Magazin de biciclete
4.5
7 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J64+XM Constanța, România
+40 341 100 267
decathlon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Daniel- Florin Buhum
Daniel- Florin Buhum2 ani în urmă
Pentru politica dezastruoasă pe care o aplicați ,(COVID 19),ca un minor nevaccinat să nu poată intra în magazin ,acesta fiind însoțit de un adult vaccinat, m-ați pierdut de client.
Nu pot decât să vă urez vânzare bună cu ghilimele de rigoare.
Sebastian Stoiean
Sebastian Stoiean2 ani în urmă
O expererienta cu adevarat ORIBILA!
Am fost acum 2 zile sa imi cumpar o trotineta.Cei de acolo(total incompetenti) mi au recomandat o trotineta de 300 de lei.Nici nu am ajuns cu ea acasa si s-a rupt roata din fata.Cand am fost inapoi,nu au vrut sa mi-o mai accepte deoarece au spus ca nu am cumparat-o de acolo,si au refuzat sa verificam pe camere.
In concluzie,recomandari josnice,si manager de cea mai joasa speta.Nu se compara cu experienta avuta la cel de la Iasi,acolo nota 100 pentru toti.
Elena
Elena2 ani în urmă
Imens față de alte magazine Decathlon, bine aprovizionat, personal amabil . Am găsit adidași comozi la pret bun .Am telefonat pentru accesorii la o bicicletă de copii și am găsit pregătit tot la casă. Sezonul de toamna se apropie grabit asa că trebuie sa vă cumparati echipamente corespunzatoare . Sunt preturi bune si probabil vor creste. De apreciat masurile de protectie anti Covid19. Recomand
Claudiu Oroian
Claudiu Oroian2 ani în urmă
Destul de slab aprovizionat ori oamenii nu pun marfa pe rafturi ...un magazin prost menținut. Slab manager, slab angajați. Multi tineri care habar nu au. Sa nu stii tu ce e aia feeder si esti pe raionul de pescuit? Nu am găsit aproape nimic din ce căutam deși sunt în oferta Decathlon. Angajații sa mearga la Cluj sa vad cum trebuie sa arate un magazin. La camping nu au cartușe de GAZ pentru arzătoare , stații emisie-recepție doar un singur model , deși au vreo 4 în oferta .. cica restul pe comanda de zici ca Decathlon ul e ceva magazin din colț ce nu își permite sa aibă pe stoc..vai de noi. La drumeții e o vraiște totala- multe rafturi goale... la pescuit multe prețuri lipsa și produsele împrăștiate, e un chin sa mergi sa cumperi ceva.
Urat , managerul zonal ar trebui sa ia urgent măsuri, e trist ce am văzut în acest magazin.
Constantin Cojocaru
Constantin Cojocaru2 ani în urmă
Un magazin WOW in care angajatii fac exact lucrurile pentru care au fost angajati! Multumesc clientii!
Multumesc domnisoarei de la raionul de trotinete si baiatului de la Ciclism pentru rabdarea de care au dat dovada si profesionalismul raspunsurilor lor (ne-au ajutat foarte mult in alegerea produselor achizitionate). Sunteti minunati!
Flori Ct
Flori Ct2 ani în urmă
Eram pe fuga ,trebuia să cumpăr un costum de baie ptr copil,dar fetele de pe raion au fost foarte amabile și m-au ajutat să găsesc foarte repede ce cautam.Multumesc frumos!
Alex Cărbune
Alex Cărbune2 ani în urmă
Unele articole nu au prețul afișat. Alternativa ar fi folosirea aplicației Decathlon dar internetul nu prea merge în magazin.
Doru Sirbu
Doru Sirbu2 ani în urmă
O locație foarte buna , strict pe segmentul ei de activitate , cu produse de foarte buna calitate la preturi cât mai accesibile și are o diversitate majoră a articolelor sportive. Se situează la intrarea în oraș , pe axa București - Constanța.
Locații recomandate