/Constanta/Magazin de biciclete

Gsmnet.ro

Strada Democrației 6 - 8, Constanța 900034, România

Gsmnet.ro
Magazin de biciclete
4.1
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J23+HH Constanța, România
+40 241 480 088
gsmnet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitru-Andrei Dragnea
Dumitru-Andrei Dragnea2 ani în urmă
Livrare rapidă, preturi bune, calitate îndoielnică.
Nu sunt postate recenziile mai slabe pentru anumite produse.
Elena Andreea
Elena Andreea2 ani în urmă
Comandat ieri la ora 15, ajuns a doua zi la ora 11. Livrare rapidă iar husele sunt originale, la un preț mai mult decât acceptabil.
Costi Salagean
Costi Salagean2 ani în urmă
Cel mai serios partener de afacere pe care l-am avut pana acum. Colaborez cu ei de peste 15 ani, n-am aproape nimic sa le reprosez: calitate buna a componentelor comercializate, oferta suficient de diversificata, programe de loializare, politica de retur foarte avantajoasa pentru clienti, comunicare foarte buna pentru orice solicitare.
Ionut Popescu
Ionut Popescu2 ani în urmă
Am comandat o folie fix pe modelul meu de telefon
a venit si mai mica si dupoa cateva zile. Fiind inainte de sarbatori nu mai am cand sa cumpar alta
In plus, am dat si 13 lei pe transport
Alexandra Prepelita
Alexandra Prepelita2 ani în urmă
După mine e cel mai ok GSM și cu oameni serioși care își fac treaba.
Din 2016 și până acum de câte ori am avut nevoie de ceva am luat de la ei și totul a fost super ok, de la produse, ambalarea lor și livrarea lor.
O singura dată am avut o neplăcere cu o pereche de căști scria că este compatibil cu un anumit telefon dar din păcate nu au mers, dar nici nu m-am complicat sa fac retur deoarece erau la un preț mic, promotional și nu avea rost.
Display-urile sunt cele mai compatibile, fata de alt magazin de unde am luat prima data. Se potrivesc fara goluri sau sa fie mai mare decât telefonul in sine.
Constantin
Constantin2 ani în urmă
Nu va luati dupa toti rautaciosii si cei nerealisti!
Raport calitate-pret aproape cel mai bun de pe piata!
Tot ce am comandat de la ei pana acum a fost exact ce am dorit , au ajuns foarte rapid si intacte.
Nu e prima si nici ultima data cand comand, concluzia este ca Administratorul si toata echipa isi fac treaba cum trebuie cu silinta si merita tot respectul unuia care stie ce inseamna asta !
Pentru cei care citesc acest feedback, atentie la filtre si la specificatii(nu la poze) si o sa fiti multumiti!

RECOMAND !
Alexandru Lazar
Alexandru Lazar2 ani în urmă
Am comandat un incarcator Apple de 12W bulk. Acesta a ajuns cu un adaptor pentru priza ce nu era original (am cautat si review-uri video si din ce am vazut au adaptoare originale acelea), si fata de asta finisajele nu mi se pareau perfecte cum ar trebui sa fie la un incarcator original. Avea folie protectoare ca cele originale,dar nu am avut incredere in produs si am ales sa il returnez. Pe 16.02 trimit produsul iar urmatoarea zi a ajuns si de atunci nu am primit niciun raspuns de la ei, urmand sa sun pe 19.02 pentru a intreba. Mi se comunica ca produsele returnate stau 3 zile pentru dezinfectie. In aceeasi zi am fost sunat si am primit un raspuns ca suma returului o am in cont si ca o pot folosi la o alta comanda sau pot cere restituire in cont bancar. Am ales a doua varianta, si ce sa vezi: azi, 22.02 nu a fost transferat absolut nimic, deci trebuie sa ii contactez eu pentru fiecare pas de retur. Nu recomand,nu este siguranta de 100% produse originale iar preturile atat de mici pun semne de intrebare. Personal, nu voi mai cumpara de a asemenea magazine si ma voi indrepta spre magazine autorizate si serioase!
UPDATE 01.10.2021: Doresc sa fac un retur si de 2 ori le-am comunicat, am primit mesaj si confirmare de la ei ca sa sosi un curier sa imi ridice coletuld ar vad ca nu vine nimeni.Frumos din partea voastra sa nu faceti un retur.
MAXIM_TURBO
MAXIM_TURBO2 ani în urmă
O echipă deosebită,preturi fără concurență,raport preț-calitate mai mult decât perfect.Recomand cu încredere nota10+++
Locații recomandate