/Bihor/Magazin de biciclete

Hervis Sports

str. 30, Strada Nufărului 30, 410533, România

Hervis Sports
Magazin de biciclete
4.1
313 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WPX+7X Oradea, România
+40 259 406 430
hervis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Ioan Tamas
Ioan Tamas2 ani în urmă
Foarte frumoase produse preturi acceptabile.
Mircea Sava
Mircea Sava4 ani în urmă
un magazin foarte bun dar casier si anumiti vanzatori cred ca nu au nici o treaba cu a servi clienti parerea mea ( daca servesti de ce servesti ,daca nu servesti de ce nu servesti sau consiliezi ) sa vinzi trebuie sati placa sa vinzi dar cei care siau dat tot interesul uni au trebuit sa plece de acol oare dece , ca nu au avut pretentii doar sa vanda sau consilieze E asta e totusi succes Hervis.
Yce Boy
Yce Boy4 ani în urmă
Ieri am fost prima data la ei ,dar si ultima oara!
Marfa buna ,amgajati , care nu au simtul comertului,se plimba printre clienti ,se distreaza,nici macar atai nu intreaba de la client ..Buna Va pot ajuta
Ionel drontan
Ionel drontan4 ani în urmă
foarte foarte scump magazin. Preturi de germania. O bluza cu gluga 386 ron? ok... pas.
Pernes Vasile Gheorghe
Pernes Vasile Gheorghe4 ani în urmă
Un magazin bine structurat,doar ca preturile sunt prea mari,raportate la calitatea produselor.
Barna Raul
Barna Raul6 ani în urmă
Produse de calitate foarte scazuta si preturi exorbitante.
Am achizitionat o pereche de adidasi Asics Gel Impression 7 (redusi la 280lei cica) iar dupa o luna si jumatate (undeva la 7 alergari) s-a degradat panza la ambii.
In plus, apar produse cu preturi reduse dar daca urmariti cu atentie, pretul este exact cel de dinainte de "reducere", singura diferenta o reprezinta afisarea unui pret fictiv de la care a fost "redus" produsul.
Williams Rosian
Williams Rosian7 ani în urmă
Produse foarte multe de diferite sortimente iar un personal foarte prietenos, chiar dacă a fost o zi aglomerată am fost serviți cu promptitudine. Singurul lucru care l-aș îmbunătății ar fi poate calitate mai bună a produselor.
Ghitulescu Silviu
Ghitulescu Silviu2 ani în urmă
Acest feedback este pentru personalul de acolo,NU PENTRU HERVIS CARE ESTE O RUSINE!!Oameni foarte orientati spre rezolvarea problemelor clientilor.Multumesc in special managerului de magazin,un om de nota 10 care a facut tot posibilul sa mi se rezolve problema. Hervis Romania ar merita sa le dai oamenilor o marire de salariu sau o promovare ,orice ca sa ii pastrati. Pe de alta parte Hervis ca magazin pentru mine nu mai exista ,doua comenzi plasate,doua esecuri. O pereche de schiuri comandata online la care mi s-a trimis alta pereche de legaturi si manusi cumparate din categoria “manusi de schi” care de fapt NU ERAU MANUSI DE SCHI. Multumesc inca o data personalului din magazin.
Locații recomandate