/Bihor/Magazin de biciclete

HERVIS

Strada Ștefan Octavian Iosif nr. 7, Oradea 410230, România

HERVIS
Magazin de biciclete
3.9
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W57+93 Oradea, România
+40 738 238 216
hervis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru Kovacs
Alexandru Kovacs2 ani în urmă
Am ajuns in magazin de Black Fridey ,cu preturi promotionale 12.11.2021 , ajung la casa sa platesc,si imi spune un alt pret, mult mai mare fata de site afisat.Si imi spune casiera ca daca vreu pretul afisat sa-l comand online! Sper sa observa cati mai multi clienti acesta "promoti" pe site afisat 199lei si in magazin 339 lei super tare.
Larisa Venter
Larisa Venter2 ani în urmă
Astăzi am cumpărat de la voi un produs. Modul in care am fost servit ca și client a fost unul excepțional. Mulțumesc personalului pentru răbdare, atenție și profesionalism!
Marius Saftoiu
Marius Saftoiu2 ani în urmă
Pacat ca nu se poate acorda 0 stele sau chiar minus stele (de ex.: -5). Asta nu pentru personal, care oricum e varza, ci pt. politica magazinului care nu returneaza banii inapoi pentru un obiect achizitionat, sigilat, fara probleme sau suspiciuni de deteriorare si in termenul legal prevazut de lege pentru returnare. De ce? ...Pt. ca legile din romanistan ii protejeaza.
Attila Kerekes
Attila Kerekes4 ani în urmă
Angajati ascunsi,nu ai pe cine intreba pentru informatii stoc,daca ai intrebari te adresezi la omul de paza si astepti sa vina cineva sa-ti raspunda sau sa platesti la casa unde iarasi nu este nimeni.Servicii de proasta calitate.
Mircea Sava
Mircea Sava4 ani în urmă
foarte frumos si servire respectabila si la subiect. Felicitari celor care servesc si conduc acest magain .
Ghitulescu Silviu
Ghitulescu Silviu2 ani în urmă
HERVIS-BATAIE DE JOC SI INSELATORIE LA ADRESA CLIENTILOR! Am cumparat o pereche de manusi de la firma “Zanier” pe care Hervis le-a catalogat drept “manusi de schi” .Ajuns pe partie au fost fleasca in 5 minute si au ruinat ziua de schi. Am dat feedback negativ pe site-ul oficial al producatorului,iar dupa un schimb de mailuri cu cineva de la Zanier am ajuns la concluzia ca de fapt sunt manusi de alergat,nicidecum de schi. In concluzie..RUSINE HERVIS! Daca doriti sa cumparati ceva de la ei aveti grija sa verificati bine inainte deoarece HERVIS fie are oameni incompetenti care eticheteaza produse ,fie isi INSALA CLIENTII cu buna stiinta.Nu mai intru niciodata in acest magazin si nu as recomanda nimanui sa o faca! RUSINE HERVIS!
Romania Review
Romania Review2 ani în urmă
Angajati tineri, amabili si motivati.
Vali Cuc
Vali Cuc2 ani în urmă
Magazin curat, preturi ok. Angajații foarte amabil !!!!
Locații recomandate