/Bihor/Magazin de biciclete

Doua Roti

Strada Ady Endre 45/A, Oradea 410002, România

Doua Roti
Magazin de biciclete
4.4
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W6H+82 Oradea, România
+40 744 575 217
douaroti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihnea soare
Mihnea soare2 ani în urmă
Accesorii si piese pentru biciclete de calitate foarte buna si la preturi foarte bune (cele mai bune din Oradea). Service foarte bun si rapid. Staff prietenos
Marusca Cornel
Marusca Cornel2 ani în urmă
Sunt destul de buni ca meserie și cu respect au piese de calitate, recomand 2 roti.
Aida Zemko
Aida Zemko2 ani în urmă
Angajatii cu bun simți și respectuosi. Magazinul bine organizat. Raportul calitate-pret veridic, exceptional.
David Popescu
David Popescu4 ani în urmă
Acum vreo 15 -16 ani am cumparat o bicicleta de aici.
Era noua, costa aprox 600 de lei.
Dupa 2 zile, cand am iesit sa ma plimb cu ea, am cazut din cauza ca nu era reglat volanul cum trebuie.

De atunci s-ar putea sa fi schimbat lucrurile ,dar eu tot intamplarea asta voi avea in memorie.
V-am pupat
Stefan B
Stefan B2 ani în urmă
Atentionare pentru posibilii clienti: Evitati cu orice pret!
Este de departe cea mai proasta experienta pe care am avut-o cu vreun magazin. Extrem de neseriosi. Sunt specialisti in dus cu vorba!
Pe scurt, am facut un retur in luna octombrie al unei biciclete pe care mi-au vandut-o in stare tehnica necorespunzatoare si neconforma descrierii. De atunci si pana la sfarsitul lui ianuarie nu mi-au returnat banii si ii contactez periodic si de fiecare data imi spun ca nu au reusit sau au uitat si ca ii pun in curand. Trei luni mai tarziu, nu au catadicsit sa returneze banii. Este o bataie de joc greu de imaginat pe timpul si banii mei. Daca asa se poarta cu mine, sunt convinsa ca o fac si cu multi alti clienti, indiferent ca e vorba de garantii la produse noi sau utilizate sau orice altceva.

Pe lung:
Mi-au vandut pe 30.08.2021 o bicicleta de copii Kellys, utilizata, la un pret destul de ridicat pentru o bicicleta utilizata, pe care au descris-o ca fiind impecabila din punct de vedere tehnic, doar cu niste urme cosmetice pe aparatoarea de lant si anvelopa spate uzata pe care au spus ca o schimba ei inainte de vanzare.
Am primit o bicicleta cu rotile descentrate serios, cu probleme la sistemul de franare si la care cotul franei v-brake pur si simplu s-a rupt la sub doua luni de la cumparare. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla copilului daca frana ar fi cedat in panta pe o strada circulata. Am platit aproape 100 de lei pe reparatii si am conchis ca achizitia bicicletei de la ei a fost o greseala, asa ca am discutat pentru un retur. Initial au incercat sa refuze, dar avand in vedere neconcordantele intre descrierea produsului si toate problemele intampinate cu bicicleta, am insistat si au acceptat returul. Asta s-a intamplat in octombrie. De atunci si pana la sfarsitul lui ianuarie ii sun periodic sa le solicit returul contravalorii si imi spun cu nonsalanta ca nu au apucat, nu au avut timp, nu au fost la magazin, au uitat, etc. Am pierdut multe ore datorita nesimtirii lor si ceva bani pentru reparatii si nu pot decat sa ma bucur ca nu a fost mai grav. Avand in vedere ca toate solicitarile mele de pana acum au ramas fara raspuns, am decis sa nu mai consum si mai mult timp rugandu-i periodic sa returneze suma pe care o pastreaza in mod ilegal in urma inselaciunii practicate, ci sa avertizez alti oameni sa evite genul asta de magazin care isi bate joc de clienti. De asta am alocat un timp considerabil ca sa scriu aceasta recenzie. Pentru solutionare situatiei si sanctionarea practicilor inselatoare, m-am adresez ANPC, avand in vedere ca timpul consumat pana acum in raport cu comerciantul a fost irosit. Incurajez calduros orice persoane au avut experiente similare cu ei sa se adreseze ANPC - dureaza 10 minute completarea formularului pe siteul ANPC.
Si pentru persoanele care inca nu au avut asemenea experiente cu ei, Evitati cu orice pret!
Psihologul și autismul înalt funcțional
Psihologul și autismul înalt funcțional2 ani în urmă
Personal bun, găsești tot felul de lucruri de cumpărat. Mânuși de bicicletă, lumini de diferite feluri și mărimi pe față și pe spate. Cauciucuri și lanțuri de diferite modele, lumini la fel. Cască. Am aflat aici că o cască e bună până la prima căzătură. Pentru a doua nu mai are amortizor și nu e valabilă. Sunt și biciclete de cumpărat de la Venue, Mountain Bike și până la electrice cu vreo 12000 de lei. Există și o fișă de diagnostic a bicicletei unde sunt notate problemele acesteia. Păi,nu? Doar și ele au fișe. Nu știu ce aș recomanda pe partea tehnică. Mai mult pe partea de prezentare. Să facă mai mult small talk.
Luca K
Luca K2 ani în urmă
Am lasat bicicleta 30 de minute in service si cand am luat-o am sesizat un sunet pe timpul mersului. Cand m-am uitat mai indeaproape am observat ca am primit-o cu una dintre frane avariata din pricina neglijentei personalului.
Flora Flora
Flora Flora2 ani în urmă
Si eu am avut o parere buna... pana azi. Ne-au promis ca bicicleta va fi gata marti. Am venit vineri dupa ea. Nu era gata. Au promis ca sambata la prima ora putem reveni. Azi... acum la ora 12.30... dupa o saptamana... inca nu e gata. Reparatii minore. Dezamagitor
Locații recomandate