/Bihor/Magazin de biciclete

Green Bike

Parcul Petőfi Sándor 6, Oradea 410160, România

Green Bike
Magazin de biciclete
4.7
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W7P+RH Oradea, România
+40 740 614 037
greenbike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Suciu (ASu)
Andrei Suciu (ASu)2 ani în urmă
Magazin dotat standard, băieții sunt amabili și serioși
Dani Matiuţ
Dani Matiuţ4 ani în urmă
Recomand! Cred că cel mai bun bike shop/service din oraş! Băieţii de la Green Bike chiar stiu ce fac şi te ajută in a lua decizii...Super! Prețuri de la minime la mari,aveți din ce alege!
Cosmin Ionascu
Cosmin Ionascu2 ani în urmă
Buna ziua, incep prin a va recomanda sa nu mergeti la acest service, daca se poate numi astfel. O sa va povestesc totul aici, asa ca va las pe voi sa trageti concluziile. Am fost la ei sa-mi schimbe lichidul de frana si sa-mi aeriseasca franele, am lasat bicicleta acolo, dupa ceva timp ma suna si mi se spune, ca franele nu se pot aerisi, nici nu pot baga lichid pe instalatie, mentionez ca am frane marca avid, hidraulice si ca imi recomanda sa le inlocuiesc cu ceva model de la shimano, care costa 320ron, bineinteles ca nu am fost de acord, asa ca mi-am luat bicicleta de acolo si vreau sa va spun ca mi le-am facut eu singur si m-a costat, nu mai mult de 11ron, asa nu va recomand sa mergeti la ei, sunt neseriosi si numai la japca le fug ochii.
Buffy_ Guffy:3
Buffy_ Guffy:32 ani în urmă
Cel mai tare magazin de biciclete, recomand la toata luma sa vina. Personalul este foarte prietenos
Adi Copanaru
Adi Copanaru2 ani în urmă
Nu recomand

Am avut o spita rupta la o bicicleta si am decis sa apelez la serviciul celor de la GreenBike Oradea – mare greseala.
Ajuns la shop am intrat in contact cu unul dintre angajati care mi-a spus initial ca nu se poate ocupa de bicicleta mea fara programare si momentan nu au timp pentru ca au multe alte comenzi/biciclete ca ulterior sa-mi spuna pana la urma sa las bicileta acolo si ca ma suna peste 4 ore cand o sa fie gata. Le-am spus ca vreau o spita gri, le-am aratat care e cea rupta si am intrebat de pret: mi s-a comunicat pretul de 20 lei. Totul ok, m-am bucurat ca au putut sa se ocupe in aceeasi zi.
Peste 4 ore primesc apel, bicicleta este gata dar a fost mai complicat cu manopera si va costa 30 de lei. Am zis ok, probabil au intampinat dificultati iar pentru 10 lei in plus nu am avut ce sa comentez.
Am venit la magazin in cel mai scurt timp, mai intai am fost dus sa achit spita unde mi s-a dat un bon de 40 de lei… Mi s-a explicat ca sunt foarte greu de gasit spitele pentru tipul meu de bicicleta (minciuni), ca a fost foarte greu de centrat roata si pana la urma atat costa in final. Nu am mai zis nimic, voiam sa plec cat mai repede pana nu ma taxa pentru aerul respirat. Am urcat in curte sa-mi vad bicicleta si ghici ce: culoarea spitei era cu totul alta decat cerusem. NU SE POTRIVEA DELOC cu restul spitelor. I-am zis ca nu e ceea ce am comandat si ca doresc o spita gri motiv pentru care mi s-a spus ca nu au pe stoc acea culoare si ca problema se va rezolva saptamana viitoare, sa revin cu bicicleta atunci.
Ajuns acasa, caut pe internet tipul exact si lungimea spitei – set 10 bucati – 4 lei – pe TOATE site-urile ERA PE STOC.
Practic, la Greenbike Oradea, pretul unei spite COSTA DE 100X MAI MULT !!!!
In aceeasi zi primesc un telefon de la GreenBike ca defapt s-a produs o incurcatura cu un alt client si sa revin saptamana viitoare pentru a remedia problema.
A trecut o saptamana, revin la magazin cu bicicleta – aceleasi povesti – ca nu au pe stoc, ca se gasesc greu si n-au venit inca. Nu am mai avut rabdare sa le mai ascult minciunile iar in 2 minute mi s-a dat jos spita si mi s-au inapoiat banii.

Concluzia: Pe langa minciunile si aberatiile celor de la GreenBike, nu am fost servit cu ce am cerut si am fost suprataxat de 2 ori pretul stabilit. Prin urmare, nu pot sa recomand nimanui serviciile GreenBike Oradea. Va indemn sa cautati pretul pieselor sau a bicicletelor si in alta parte sa nu fiti furati de cei de la GreenBike.

Am gasit spita potrivita la un alt magazin cu 40 de bani iar schimbatul ei a durat 5 minute cu tot cu centrat. Din pacate mi-am pierdut timpul cu cei de la GreenBike Oradea

PS. Aveti grija sa nu alunecati sau sa dati cu capul cand coborati in “beci”.
Andre Sella
Andre Sella2 ani în urmă
Daca s-ar fi putut as fi dat jumatate de stea. Dupa ce cumperi de la ei, esti tratat ca o capusa care deranjeaza. Am dus bicicleta fiului meu inapoi pentru o chestiune minora la schimbator, in garantie fiind, a trecut o spatamana si ceva si inca nimic, iar la predare au spus foarte flegmaitic ca ei nu stiu si nici nu intuiesc macar, cand am putea primi bicicleta inapoi, desi ei ar fi expertii si cei care opereaza afacerea.
Sebi V
Sebi V2 ani în urmă
Servicii excelente, magazinul si personalul super organizat, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, produse de top si calitative. Recomand cu încredere.
Me Me
Me Me2 ani în urmă
Foarte ok ,
Responsabili
Seriosi,
Sunt atenti la nevoile clientului si gasesc solutii pentru orice problema .

Nukeproof personalizat .
Recomand cu incredere.
Locații recomandate