/Iasi/Macelarie

Magazin SuperStar - Piața Alexandru cel Bun

Șoseaua Națională nr. 110, Iași 700259, România

Magazin SuperStar - Piața Alexandru cel Bun
Macelarie
4.1
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6C+H5 Iași, România
+40 232 239 081
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: 7–17
Duminică: 7–17
Scrie o recenzie
Dorina Leonte
Dorina Leonte2 ani în urmă
Foarte bine aprovizionată,găsesc tot ce îmi doresc .Imi place că sunt și moldoveni de peste Prut cu produsele lor . Mulțumesc Piața Alexandru.
Irimia Mihai
Irimia Mihai2 ani în urmă
Ordine si oferte pentru toate buzunarele . Un plus pentru magazinele si chioscurile de pe laturile pietii unde gasesti produse echivalente celor din supermarket ( eu am apelat la ele de aproape doi ani de cind experimentez shoping-ul in aer liber , deci se poate sa traiesti si cu marfa din alte locatii decit rafturile ticsite ale supermarket-urilor cu produse de import care stupoare : sunt de calitate mai slaba decit cele vandute in vestul U.E. dar care au un pret egal , daca nu mai mare , cu cele vandute pe plan national )
Florin Constantin
Florin Constantin2 ani în urmă
Cea mai bună piață din Iași. Dacă ai răbdare să cauți, găsești tot ce-ți dorești
Camelia Racoveanu
Camelia Racoveanu2 ani în urmă
Produse agricole de calitate
Brânzeturi,lapte,carne proaspătă.
Pește viu.
Preturi bune, flori de sezon ieftine
Merg foarte des la aceasta piata de peste 40 de ani
Ciprian stoleru
Ciprian stoleru2 ani în urmă
O piata agroalimentara destul de bine aprovizionata. Curatenia lasa de dorit. Producatorii sunt destul de slab reprezentanti. Majoritstea sunt comercianti la mana a doua sau a treia si aceasta se reflecta asupra pretului produselor.
Duduman Mariana
Duduman Mariana2 ani în urmă
O piață destul de bine aprovizionată dar mai trebuiesc multe îmbunătățiri pentru a fi piață decentă și cu pretenții de secolul (21)
Radu Nechita
Radu Nechita2 ani în urmă
Ar fi bine ca acei comercianți care țin la munca lor să nu permită celor câtorva dintre ei, care au în gând doar să înșele clienții, să facă asta. Nu este corect să fie un preț afișat iar clientul să fie taxat dublu și comercianții cinstiți să nu reacționeze. Așa pierdeți toți, eu nu voi mai reveni. Locuri de parcare ca și inexistente, mai toate sunt ocupate, curățenie : să zicem că da, acceptabil pentru o piață.
Relu Hostina
Relu Hostina2 ani în urmă
Da într-adevăr, o piață de elită, unde persistă curățenia, ordine și tot ceea ce-ți dorești să cumperi.... Așa că, felicitări pentru cei care se implică prin serviciile, pe care le realizează în această locație.!.
Locații recomandate