/Iasi/Macelarie

Macelarie în Iasi

Dacă vrei să savurezi cel mai bun antricot maturat, o carne de porc incomparabilă ce ți se va topi în gură după preparare sau cea mai bună ceafă și cel mai fragd piept de pui- ai un singur lucru de făcut- să mergi la o măcelărie.

Carnea de la măcelărie este de cea mai bună calitate. Are o savoare incomparabilă și te poți bucura aici chiar și de unele produse unice. Cei care lucrează aici sunt fini cunoscători și vor ști cum să găsească pentru tine cele mai bune produse, chiar și unele perle rare.

În plus, la o măcelărie, poți beneficia de cele mai bune sfaturi doar de la profesioniști. Poți primi sfaturi de preparare, chiar și de asezonare pentru a face din fiecare masă un moment de neuitat plin de savoare.

Iași este un județ din România situat în estul țării, la granița cu Republica Moldova. Reședința de județ este Iași, un important centru cultural și universitar și fosta capitala a Principatului Moldovei, până în 1859. La vest este mărginit de râul Moldova și la est de râul Prut.

Poziția sa la granița cu Republica Moldova îi conferă facilitarea anumitor relații cu vecinii săi din est. Este situat pe o câmpie, între râul Siret și Prut. Orașul Iași se află pe un afluent al râului Jijia, Bahluiul. Partea de sud a județului este ocupată de către Podișul Central Moldovenesc și partea de nord de Câmpia Moldovei.