/Iasi/Macelarie

Meat Concept Store

Șos. Nicolina nr. 23, Iași 700733, România

Meat Concept Store
Macelarie
4.8
401 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HPG+QF Iași, România
+40 733 253 253
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–15
Duminică: 8–15
Scrie o recenzie
Dalila patras
Dalila patras4 ani în urmă
Perfect loc pentru a cumpăra carne .
Întotdeauna există un specialist care sa te sfătuie cum sa o faci.
Găsești produse bio delicioase!
Și un vin excelent!
Larisa Ibanescu
Larisa Ibanescu5 ani în urmă
Magazinul arata super,deși pereții spui ca sunt daramati:)) stiu,ăsta e făcut ca să fie asa.Este amenajat simplu,dar cu mult bun gust.Produsele sunt de calitate,în general de la firme locale sau cel putin firme mai mici dar care oferă calitate,bio de cele mai multe ori.Preturile sunt marisoare,dar sa fim seriosi,în zilele noastre,daca vrei sa manânci ceva mai bun,iti faci singur sau plătești mai mult.Angajatii de la vitrina sunt super simpatici,fac recomandări bune si dau sfaturi grozave.Recomand
Florin Ichim
Florin Ichim5 ani în urmă
O carmangerie (băcănie) așa cum ar trebui sa fie mai multe în Iași și Ro. Carnea este de calitate iar celelalte produse sunt majoritatea autohtone și de asemenea de calitate superioara. Conceptul ar trebui extins și pentru alte categorii de produse.
Daniel Amarandei
Daniel Amarandei6 ani în urmă
Sa va zic ce-am pățit cu Meat Concept Store din Nicolina:

Oamenii ăștia au găsit bucata de carne de vita pe care am putut-o găti până și eu, cam cel mai prost chef posibil, dotat cu 2 mâini stângi, cuțite tocite, răbdare putina și timp aproape deloc. Carnea pe care o găsiți la ei este mai ieftină decât produsul omolog de la retailerii mari din Iasi, iar despre calitate, eu ma declar uimit. Încă un lucru, am povestit la telefon ce nevoie am, iar când am ajuns ei aveau deja 3 variante pregătite pt mine, plus know-how-ul pentru fiecare versiune. Ba chiar mi-au dat și o soluție potrivită pentru doamnele invitate la cina pe care, de data aceasta nu am mai distrus-o datorită lor, întrucât ele nu erau foarte încântate de carnea in sânge. Ca sa fie distracția completa, am făcut un soi de turnedo capsa cu niște bruschete cumparate de la ei, peste care am aruncat un sos minunat (ghiciți unde l-am găsit și pe-asta), peste care am apoi steak-urile aburinde. Va mai povestesc cât de pricepuți sunt la vinuri? Hai sa rezum:
Profi af.
EMANUEL BUDAI
EMANUEL BUDAI6 ani în urmă
Am cumparat doar cateva produse de carne, ceva porc si vita la un pret decent insa am fost placut surprins de amabilitatea vanzatorului si de modul de prezentare al produselor. Magazinul pare de lux dar preturile sunt comparabile cu cele dintr-un supermaket. Cred ca este inceputul unei lungi prietenii.
Misulann
Misulann2 ani în urmă
Produse proaspete si de calitate. Recomand coastele pentru cuptor
Galu Anton - Iulian
Galu Anton - Iulian2 ani în urmă
Cei mai buni mici, cea mai buna ceafă, cea mai proaspătă carne, tot timpul! 4 stele pt preturi.
Liviu IAMANDI
Liviu IAMANDI2 ani în urmă
Produse faine, diverse, recomand să testați, să alegeți ce vă place, imposibil să nu găsiți ceva...
Locații recomandate