/Teleorman/Doctor

Doctor în Teleorman

Un doctor este o persoană care menține sau restabilește sănătatea persoanelor din jur cu ajutorul cunoștințelor sale din domeniul medicinei. Este cel care știe cum să pună un diagnostic foarte corect, care știe cum să trateze maladiile, afecțiunile sau rănile, durerile sau alte condiții.

Asta se face ascultând pacientul, înțelegând problema, apoi folsindu-se de expertiza sa științifică pentru a ști mai bine cum să trateze cel mai bine maladia sau durerile. Există un tip de doctor specific pentru aproape toate principalele sisteme din corpul uman.

Un doctor se poate găsi în mai multe stabilimente, de la cabinetele private, până la spitale. Este o persoană respectată care ajută mereu oamenii, o persoană înțelegătoare, care este mereu gata să dea tot ce are mai bun pentru a-i ajuta pe cei bolnavi.

Teleorman este un județ din România, situat în Muntenia. Reședința sa de județ este Alexandria. Teleorman este un județ situat în sudul țării, în mijlocul Câmpiei Române, se numără printre județele mijlocii ca întindere.

Județul numără trei municipalități, două orașe și 93 de comune.

Se învecinează cu județele Olt, Dâmbovița, Argeș și Giurgiu. Județul Teleorman este situat la granița cu Bulgaria, la nord de Dunăre. La sud se mărginește cu fluviul Dunărea – limita naturală dintre România și Bulgaria.

Județul Teleorman cuprinde o parte din Câmpia Română dar și lunca Dunării. Clima din județ este una temperat continentală, este specifică etajului climatic moderat de câmpie sudică.