/Salaj/Oftalmolog

Oftalmolog în Salaj

Încă de la cea mai fragedă vârstă, ochii noștri trebuie să facă obiectul atenției medicilor. De-a lungul timpului, vederea se modifică și odată cu înaintarea în vârstă este necesar să se facă un bilanț regulat pentru a se detecta o miopie sau alte probleme legate de vedere.

Oftalmologul este cel care va trata ansamblul afecțiunilor ochilor, pleoapelor, dar și a căilor lacrimale. Dar care și asigură corectarea problemelor legate de vedere. În același timp, poate prescrie ochelari corectori adaptați miopiei, dar poate trata sau detecta și problemele legate de cataractă sau glaucom.

Sălaj este un județ din România situat în nord-vestul țării, în Transilvania, mai precis în Crișana istorică, în regiunea de dezvoltare de nord-vest. Reședința de județ este Zalău.

Cu o suprafață totală de 3 864, 38 kilometri pătrați, județul Sălaj ocupă 1,6% din suprafața teritoriului național. Judeul Sălaj este limitat la sud-vest și la vest de județul Bihor, la nord de județele Satu-Mare și Maramureș și la sud-est de județul Cluj.

Județul Sălaj se întinde între Munții Apuseni la sud și Carpații Orientali la est. Cel mai important râu este Someș. Beneficiază de un climat continental moderat temperat de vânturile din vest.