/Salaj/Oftalmolog

Clinica Optisan

Strada Cerbului nr. 2, Zalău 450030, România

Clinica Optisan
Oftalmolog
4.8
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53F2+CR Zalău, România
+40 746 672 215
optisan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Amalia Mic
Amalia Mic2 ani în urmă
Nota 10 pentru Clinica Optisan!
Tot ceea ce se intampla in cadrul clinicii, cu precadere procedura de terapie vizuala pentru tratarea ambliopiei sunt lucruri reale si foarte eficiente.
Am inceput terapia vizuala in luna iulie 2021, avand un procent foarte mic al vederii, reusind cu ajutorul terapiei, initial in cadrul clinicii pentru o perioada de o saptamana, sa recuperez un procent semnificativ al vederii. In prezent dupa aproape 4 luni de terapie la domiciliu, am ajuns la un procent foarte bun, ceea ce inseamna o recuperare a vederii in proportie de aproximativ 80% si totodata m-am bucurat de revenirea vederii 3D.
Asadar recomand cu toata increderea Clinica Optisan, pe domnul doctor Alexandru Dimitriu si pe doamna Psiholog Optometrist Daniela Fizesan, pentru lucrurile minunate pe care le fac pentru noi pacientii.
Pe aceasta cale multumesc echipei Optisan pentru sansa pe care am primit-o.
Adriana Cristea
Adriana Cristea2 ani în urmă
La Optisan am gasit cei mai frumosi oameni din Romania. Munca si dedicarea fata de fiecare caz, oricat de complicat, ca in cazul meu, sau mai putin complicat, sunt uimitoare. Si se observa acest lucru din rezultate impresionante obtinute de la fiecare client. A fost o placere sa lucrez cu voi. Mi-ati schimbat viata! Si va multumesc din inima! Problemele de vedere, ambliopia si strabismul m-au afectat emotional tot timpul, dar acum acestea au fost imbunatatite, strabismul s-a corectat. Voi reveni cu cel mai mare drag la clinica Optisan. Regret cel mai mult ca nu v-am cunoscut mai devreme. Sunteti cei mai tari! Va apreciez din suflet! Cu multa dragoste din Constanta!
Crina Coman
Crina Coman2 ani în urmă
Clinica Optisan a reprezentat pentru noi echipa de profesioniști datorită căreia vederea băiatului meu s-a îmbunătățit considerabil.

Descoperind ambliopia în jurul vârstei de 11 ani, cu o acuitate vizuală extrem de redusă, am reușit, prin terapia recomandată de OAMENII - mai mult decât specialiștii - de la Optisan să ajungem acolo unde ni s-a spus că putem ajunge, după o călătorie de un an.

Admirație și respect pentru tot ceea ce faceți!

Așteptăm controlul după un an de "pauză" de terapie!
Toate cele bune!
Valimarius bantas
Valimarius bantas2 ani în urmă
Toate cele descrise de aceasta clinica sunt reale, iar noi am avut marea inspiratie de ai calca pragul . A urmat o terapie pentru baiatul nostru Iustin.B. 7ani din Piatra-N , trei sedinte pe parcursul unui an inclus sase luni la domiciliu si gata suntem vindecati si fericiti. Va indrumam cu multa incredere.
Mădălina
Mădălina2 ani în urmă
Recomand cu încredere sa alegeți Optisan dacă aveți nevoie de consult de specialitate, dar și pentru cele mai calitative și frumoase rame pentru ochelari.
Ioana Cosma Blidar
Ioana Cosma Blidar2 ani în urmă
Știti când vorbim așa mai în dorul lelii de un oraș mic?
Zalău e un oraș mic comparativ cu Arad, Timișoara, București
Ei, încă o dată e confirmat că în tot ce e mic găsești valoare si cand spun VALOARE spun ECHIPA OPTISAN !
Am ajuns la această clinică OPTISAN ZALĂU, no apoi să știți am întâlnit profesionalism, amabilitate la standarde înalte, prea înalte. Când vin pacienți din toată țara și nu numai, știți despre ce vorbesc.
Va multumim ca existati !
Claudiu Salasan
Claudiu Salasan3 ani în urmă
O echipă foarte specialistă în redarea vederii.Am ajuns la clinica cu o vedere de 40% la ochiul stâng și dupa nici 6 luni de terapie pot spune ca vederea este de 80-90%.Deci vederea se poate recupera si la vârsta înaintată.Multumesc întregi echipe Optisan.
Mult succes in continuare!!!
Ancuta Mateoc
Ancuta Mateoc2 ani în urmă
Nu se poate exprima in cuvinte bucuria si speranta pe care ti-o da cineva atunci cand crezi ca nu se mai poate face nimic,iar sansa de a ma recupera am primit-o de la aceasta minunata echipa si de la d-ul dr.Dumitru Alexandru.Am 39 de ani si am strabism divergent si nu am găsit solutii pt a-mi imbunatatii vederea ,ba mai mult am fost descurajata ca din cauza varstei nu prea se mai poate face mare lucru.Sa știți ca se poate!!!Dupa o saptamana de terapie vizuala aveam o vedere mai clară, mai larga iar asta datorita profesionalismului si experientei acestor oameni minunați, cărora tin sa le multumesc din suflet. Daca aveti o problema nu ezitați sa apelati,sunt unici💕si rezultatele nu vor intarzia da apara.Felicitari echipa Optisan!👏👏
Locații recomandate