/Ilfov/Sala de fitness

Sala de fitness în Ilfov

Pentru exerciții de întărire musculară, pentru dezvoltarea supleței, pentru a te menține în formă, pentru a trata o durere de spate, pentru a lucra anduranța cardiovasculară... motivele pentru care ar trebui să te apuci de sport și să mergi la o sală de fitness sunt variate.

Vei avea aici un antrenor la dispoziția ta care te va asculta și care va pune la cale un program personalizat și care te va însoți de-a lungul antrenamentului pentru a -ți da toate șansele pentru a-ți atinge obiectivele.

Dar, la o sală de fitness, vei dispune în același timp și de un material de calitate care îți va permite să faci orice tip de antrenament.

O sală de fitness înseamnă în același timp și cea mai frumoasă ambianță care te va motiva să depui toate eforturile necesare. Cursurile de fitness în grup, de zumba, de kangoo jumps sau alte discipline originale sunt cea mai bună dovadă pentru asta!

Ilfov, care este actualmente cel mai mic județ din România, cu o suprafață de 1593 de kilometri pătrați, este situat în Câmpia Română, în apropiere de București. Climatul este temperat continental. Cele mai importante cursuri de apă din Ilfov sunt Colentina, Dâmbovița (care aprovizonează cu apă orașele Buftea și București). Cele mai vaste lacuri sunt Cernica, Snagov și Căldărușani, situate în partea de nord a județului.

Este înconjurat de județele vecine Prahova în partea de nord, Dâmbovița în partea de vest, Giurgiu la sud-vest și Ialomița la est. Pe teritoriul județului Ilfov sunt situate 8 orașe: Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popeşti Leordeni şi Voluntari, 32 de comune și 91 de sate.