/Ilfov/Sala de fitness

Beauty Maker By Ana Anton

Strada Coralului 2, Bragadiru 077025, România

Beauty Maker By Ana Anton
Sala de fitness
4.8
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92R4+JH Bragadiru, România
beautynailhairsalons.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 10–13
Scrie o recenzie
Iuliana
Iuliana2 ani în urmă
După câteva vizite la ei pot să spun că își merită cele 5 steluțe din plin! Nu este vorba despre serviciul prestat perfect, pt că așa ceva nu există nicăieri. Este vorba despre cum își tratează clienții cu respect și prietenie. Este un salon chic, cu un decor care te relaxează și îți oferă o stare de bine. Sunt oameni calzi, care fac tot posibilul să pleci mulțumită din salon. Când a fost cazul de mici corecturi, le-au executat imediat și au oferit și discount pt a avea un client mulțumit care să revină cu încredere. Eu revin la ei cu încredere și drag de fiecare dată! Apreciez faptul că sunt atenți la cerințele și nevoile clientului și încearcă să te mulțumească și să pleci zâmbind de la ei, ceea ce în ziua de azi este un lucru rar!
Am fost la manichiură, pedichiură, coafor la tuns și la cosmetică - tratament facial. La cosmetică aș spune că mai sunt lucruri de îmbunătățit, dar sunt doar la început cu salonul. Soțul meu a fost și la masaj și a fost tare mulțumit.
Florin îți mulțumesc pt serviciile de calitate!
Cristina Garagaianu
Cristina Garagaianu2 ani în urmă
Ei fax unghii foarte drăguțe!
Mária Mĺkva
Mária Mĺkva2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am avut cea mai bună, dar din păcate și cea mai proastă experiență. Azi la ora 10:00 am avut o programare pentru manichiură cu Cristina. Am fost foarte mulțumită, a încercat să facă tot posibilul. Apoi, la 12:00 am avut o programare pentru pedichiură cu Mihaela. Era foarte dură aproape ca un măcelar. M-a durut atât de mult și am sângerat de la picioare. După aceea m-am confruntat cu ea, dar a spus că este normal să sângerăm ... asta este o minciună, pentru că am mai avut multe pedichiuri și asta nu mi s-a întâmplat niciodată. Chiar îți recomand să faci manichiură cu Cristina dar nu recomand pedichiură cu Mihaela.

(Original)
I had the best but unfortunately also the worst experience. Today at 10:00 a.m. I had an appointment for manicure with Cristina. I was really satisfied, she tried to do her best. Then at 12:00 a.m. I had an appointment for pedicure with Mihaela. She was really rough almost like a butcher. It hurt so much and I was bleeding from my toes. After that I confronted her but she said that is normal to bleed... that is a lie because I have had many pedicures before and this has never happened to me. I really recommend to have manicure with Cristina but I do not recommend pedicure with Mihaela.
Carmen Rusu
Carmen Rusu2 ani în urmă
Eu merg la cosmetica de luni de zile aici, chiar daca nu este aproape de mine, si revin mereu cu placere si incredere.
Celiana Celyana
Celiana Celyana2 ani în urmă
Foarte mulțumită, toată lumea este foarte drăguță, servicii de calitate, foarte curat.
Madalina Stoica
Madalina Stoica2 ani în urmă
Foarte bine!
Ioana Budurea
Ioana Budurea2 ani în urmă
Violeta Sbîrnea
Violeta Sbîrnea2 ani în urmă
Locații recomandate