/Ilfov/Optica

Optica în Ilfov

Mereu disponibili pentru a oferi cele mai bune servicii, animați de pasiunea care i-a făcut să aleagă această meserie și oferind mereu lentile sau ochelari de cea mai înaltă calitate, profesionștii de la serviciile de optică își pun mereu competențele în serviciul tău.

Vei găsi experți care te vor ghida în alegerea lentilelor tale de contact, a ochelarilor de vedere și a monturilor. Se vor respecta de fiecare dată fizionomia ta, dar și corecțiile de care ai nevoie.

Dar, datorită celor mai recente inovații tehnologice vei beneficia de competențe în materie de examen al vederii, control al vederii și adaptarea pentru lentilele de contact. Ascultând mereu nevoile și așteptările tale, specialiștii în optică vor defini cele mai bune soluții pentru confortul tău vizual.

Ilfov, care este actualmente cel mai mic județ din România, cu o suprafață de 1593 de kilometri pătrați, este situat în Câmpia Română, în apropiere de București. Climatul este temperat continental. Cele mai importante cursuri de apă din Ilfov sunt Colentina, Dâmbovița (care aprovizonează cu apă orașele Buftea și București). Cele mai vaste lacuri sunt Cernica, Snagov și Căldărușani, situate în partea de nord a județului.

Este înconjurat de județele vecine Prahova în partea de nord, Dâmbovița în partea de vest, Giurgiu la sud-vest și Ialomița la est. Pe teritoriul județului Ilfov sunt situate 8 orașe: Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popeşti Leordeni şi Voluntari, 32 de comune și 91 de sate.