/Ilfov/Optica

Carrefour Militari

Km 11, A1 13, 077040, România

Carrefour Militari
Optica
4.1
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXQ4+HH Chiajna, România
+40 374 145 100
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Calina Panaite
Calina Panaite2 ani în urmă
Din 8 produse care le-am avut pe bon , 3 produse am constatat după ce am plătit ca aveau alt preț la casa. Preț la raft 45,49 la casa 68 și ceva pt patarica ( am luat 2) diferența fiind destul de mare ,asta m-a făcut sa verific bonul
Nu este normal asa ceva !! Ocoliți aceasta locație care fura pe fata !
Mircea pascu
Mircea pascu2 ani în urmă
Sofer pe comunitate vin si eu acasa. Si daca tot locuiesc in zona am zis hai mai intai sa intru pe la Carrefour Militari sa cumpar cate ceva. Nu ma deranjat atitudinea paznicului de la intrare ce controla GP de parca zici ca il pogorase Dumnezeu pe pamant, ci pur si simplu scarba cu care angajata de la casa s-a uitat la mine si ma servit de parca aveam raie. Aveam o tinuta decenta, nebarbierit ce e drept ca viata de sofer pe comunitate e grea, si poate o fi de vina si culoarea pielii ca deh daca ai radacini tiganesti esti condamnat pe viata parca, dar oricum. Nu meritam un astfel de tratament, o jignire tacuta dar care taie si doare fel de mult precum cuvantul. Sarbatori fericite va doresc si nu port ranchiuna, dar inca mai simt gustul amar al acelei zile.
Sorin Dobre
Sorin Dobre2 ani în urmă
O singură stea datorită cursului valutar afișat de casa de schimb din acest centru comercial. Cel mai slab curs valutar pe care l-am văzut in ultima lună. Genul de cămătărie legală. Desigur nu te obligă nimeni .
Irina Haiducu
Irina Haiducu2 ani în urmă
Nu stiu cum a fost,ca nu am intrat.Nu am green pass.Mi am asteptat afara sotul si copilul despre care ma bucur si nu prea ca fac parte din aceasta elita efemera.
Dar pot sa va spun ca in parcare e ok,curat,liber.M as hazarda sa zic ca si parca un pic de libertate))))
In rest toate bune.Ii urez complexului respectiv,viata lunga.Am cumparat de la ei un tv.Dar 2 ani cat tine garantia o sa mai fac shopping si diverse alte activitati recreative, doar in afara lui.Stiti,mai las jos un stergator ridicat de un cetatean nervos dar cu spirit civic pronuntat si care s a vaccinat sa imi fie mie bine,mai sterg un parbriz,mai indrept o oglinda retrovizoare.Din solidaritate cu restul omenirii,nu de alta.
Cam asa,a fost.....
Lavinia Pavel
Lavinia Pavel2 ani în urmă
Un supermarket bine aprovizionat, curat și cu prețuri decente. Apreciez legumele proaspete, mai ales cultivate în România.
Dumitrescu Razvan
Dumitrescu Razvan2 ani în urmă
Reclama mincinoasa. Pentru 4 cărți am plătit 70 de lei în loc de 35
Lucica Leanca
Lucica Leanca2 ani în urmă
Singurul lucru care nu îmi place este faptul că la tualetele de la baie mirosul persistă a pupi. Am crezut că o dată cu modernizarea tualetelor se va schimba ceva dar NU mirosul e acolo de cum intri te ia de nas. Îmi pare rău să spun asta dar.... Asta e
Florentina Codrean
Florentina Codrean2 ani în urmă
Din ce in ce mai multa dezordine la rafturi, lipsesc preturi, marfa mai putin variata.
La Carrefour, aceeasi gama de produse ca la oricare alt magazin, nimic mai "special" care sa motiveze clientii sa aleaga aceasta firma
Locații recomandate