/Gorj/Doctor

Doctor în Gorj

Un doctor este o persoană care menține sau restabilește sănătatea persoanelor din jur cu ajutorul cunoștințelor sale din domeniul medicinei. Este cel care știe cum să pună un diagnostic foarte corect, care știe cum să trateze maladiile, afecțiunile sau rănile, durerile sau alte condiții.

Asta se face ascultând pacientul, înțelegând problema, apoi folsindu-se de expertiza sa științifică pentru a ști mai bine cum să trateze cel mai bine maladia sau durerile. Există un tip de doctor specific pentru aproape toate principalele sisteme din corpul uman.

Un doctor se poate găsi în mai multe stabilimente, de la cabinetele private, până la spitale. Este o persoană respectată care ajută mereu oamenii, o persoană înțelegătoare, care este mereu gata să dea tot ce are mai bun pentru a-i ajuta pe cei bolnavi.

Gorj este un județ din România situat în Oltenia, în partea de sud a țării. Reședința sa este municipiul Târgu Jiu. Județul este situat pe cursul râului Jiu. Este limitat de județele Dolj la sud-est, de Mehedinți la sud-vest, de Caraș-Severin la nord-vest, de Hunedoara la nord și de Vâlcea la est.

Relieful din județul Gorj este extrem de variat și se poate diviza în trei unități fizico-geografice și anume Carpații Meridionali, Subcarpații Getici și dealurile sudice. Județul Gorj este bogat în ape subterane. Apele minerale apar la Săcelu și sunt folosite pentru băi.

Clima de pe teritoriul județului Gorj este temperat continentală moderată cu influnțe mediteraneene.