/Calarasi/Oftalmolog

Oftalmolog în Calarasi

Încă de la cea mai fragedă vârstă, ochii noștri trebuie să facă obiectul atenției medicilor. De-a lungul timpului, vederea se modifică și odată cu înaintarea în vârstă este necesar să se facă un bilanț regulat pentru a se detecta o miopie sau alte probleme legate de vedere.

Oftalmologul este cel care va trata ansamblul afecțiunilor ochilor, pleoapelor, dar și a căilor lacrimale. Dar care și asigură corectarea problemelor legate de vedere. În același timp, poate prescrie ochelari corectori adaptați miopiei, dar poate trata sau detecta și problemele legate de cataractă sau glaucom.

Călărași este un județ din România situat în Muntenia. Reședința de județ este Călărași.

Județul Călărași face parte din Bărăgan, partea orientală a Câmpiei Valahice care se întinde de-a lungul malului de nord al Dunării, limita meridională a județului. Județul este mărginit la vest de județele Giurgiu și Ilfov, la nord de județul Ialomița și la est de județul Constanța.

Rețeaua hidrografică este compusă din 2 bazine hidrografice, bazinul Dunării și al Argeșului și dintr-un subbazin, cel ma Moștișei. Clima este temperat continentală cu un regim omogen, caracterizat prin veri calde și ierni extrem de reci principala bogăție a județului Călărași o constituie terenurile agricole.