/Bucuresti/Loterie

Loterie în Bucuresti

Fie că ești un împătimit al loteriei, fie că ești nou în materie de jocuri de noroc, ar trebui să ajungi și tu pe la o loterie. Cu siguranță că vei găsi aici ceva care să se potrivească stilului și personalității tale.

Loteria este unul din cele mai vechi jocuri din categoria jocurilor de noroc și mii de români își încearcă în fiecare săptămână norocul. Alegând și tu să joci la loterie, te poți bucura de cele mai tentante promoții, de mai multe tipuri de extrageri și de cea mai originală sau mai inedită experiență de joc, care îți va urca cu siguranță nivelul de adrenalină.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.