/Bucuresti/Loterie

Compania Naţională Loteria Română

Compania Nationala Loteria Romana, Strada Poenaru Bordea 20, București 040094, România

Compania Naţională Loteria Română
Loterie
4
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3HW+5W București, România
+40 372 137 497
loto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rachitan dragos
Rachitan dragos2 ani în urmă
Am sunat acum vreo 2 saptamani la numarul postat online sa reclam faptul ca unul din aparatelor lor din incinta unui magazin Profi nu functioneaza de mai bine de 2 luni. Mi-a raspuns o doamna (cu gura plina, mancand). A zis sa trimit in scris reclamatia. Am zis ca nu ma mai obosesc, ca nu sunt banii mei... raspunsul a fost:"treaba dumneavoastra"! Asa e cand nu sunt banii tai, nu te intereseaza. Aparatul nu functioneaza nici in prezent. Loteria plateste degeaba. Ole!
Ioana Ciobanescu
Ioana Ciobanescu2 ani în urmă
Buna ziua !
Este posibil sa nu pot intra intr o agenție loto pe motiv ca mu sunt vaccinată?
Da ,se întâmpla pe sos Pantelimon agenția de lângă spitalul sf Pantelimon

?
Daria Tivadar
Daria Tivadar2 ani în urmă
Loteria română profită de sărăcia românilor și organizează duminică 11 iulie 2021 o extragere specială în favoarea acesteia.... Nimeni nu se autosesizează întrucât statului român nu-i pasă de populație...
A. C
A. C4 ani în urmă
Atentie la muncitorii de paza, ei cer bacsis fara nici un bun simt....unul dintre ei a venit dupa mine la toaleta si mi a zis "prietene, sa faci asa sa ne inviti la o cafea cu cate 50 de lei, sa ne dai asa sa nu vada camerele"
Asta sa intamplat in data de 06.01.2020 daca intereseaza pe cineva. Plus se lucreaza foarte greu, am stat de la 8 la 12 pentru un castig la aparate de 10.000 de lei, la alte firme se da si 50.000 pe loc, la lotterie numai la Bucuresti. Atentie si la parcangii, astia stau afara la parcari
Andrei George Georgescu
Andrei George Georgescu4 ani în urmă
Bine v-a facut dl Tronaru din Campina.A intrat la agentia din cartierul Turnatorie -Campina si a dat cu ciocanu cu sete in VLTuri.Bag pl in ele de masinute.Apoi s-a internat la Voila ca e nebun sa scape de plata daune.Luata benzina si date foc saraciile de aparate ca ruineaza famili.RESPECT DL TRONARU .PS : Daca ar fi multi ca dv lumea ar fi mai fericita.
Romania Review
Romania Review2 ani în urmă
Agentiile loto din tara sunt intr-o stare de degradare accentuata. Majoritatea oamenilor nu mai cumpara nici macar un loz in plic pentru ca nu mai au incredere si asta din motive intemeiate.
SIM
SIM2 ani în urmă
Avand în vedere ca nu exista calificativ 0 (zero) steluțe ma vad obligat sa acord ×(una).
Trecand peste incompetenta manageriala crasa va întreb de ce ridicarea câștigurilor, cele mici sub 1500 lei, este vizibil obstrucționata prin alocarea unui număr extrem de redus de agenții agreate/destinate din cele existente. Probabil se dorește renunțarea ori refuzul câștigătorilor de a ridica câțiva zeci max sute lei, care oricum nu contează fata de "dorințele pofticioșilor abonați la banii unei entități de stat". Nu înțelegeți ca existați doar pentru ca românii spera sa câștige....ceva bănuți în atmosfera de austeritate răutăcioasă din tara ??? !!!
Daniela Panait
Daniela Panait2 ani în urmă
A fost pentru prima oară când am venit aici pentru că celelalte agenții sunt închise, îmi pare rău că nu am știut de la început că sunt totuși 4 agenții deschise și nu mai pierdeam niște bani, aveam bilete din luna octombrie și au expirat
Locații recomandate