/Bihor/Brutarie

Brutarie în Bihor

Pâine proaspătă în fiecare dimineață, dar și cele mai savuroase preparate de patiserie pentru a te delecta? La o brutărie, vei găsi cea mai variată gamă de baghete, de pâini speciale, în funcție de gusturi și de preferințe, dar și cea mai largă gamă de produse de patiserie, pentru toate gusturile și preferințele.

Deci dacă ești în căutarea celei mai savuroase pâini pentru micul dejun sau pentru cină, dacă ai nevoie de cele mai savuroase produse pentru gustare sau dacă vrei să te delectezi așa cum trebuie la micul dejun, trebuie să alegi o brutărie.

Calitate, prospețime, dar și servicii ireproșabile. Aici vei găsi cei mai buni profesioniști care te vor asculta și îți vor da cele mai bune sfaturi pentru a alege mai bine pâinea sau produsele de patiserie, în funcție de gusturi și nevoi.

Bihor este un judet situat in partea de vest a tarii, la granita cu Ungaria, in regiunea istorica Crisana. Resedinta de judet este la Oradea.

Bihor este limitrof cu Ungaria la vest, la doar 100 de kilometri distanta. Este marginit la nord de judetul Satu-Mare, la est de judetul Salaj si Cluj, la sud-est de judetul Alba si la sud de judetul Arad. Judetul Bihor beneficiaza de un relief diversificat. In partea de vest se afla Campia de Vest. Aproape de Oradea pornesc Dealurile de Vest si la est de judetele Salaj, Cluj si Alba sunt Carpatii Occidentali, Muntii Apuseni si Muntii Padurea Craiului.

Clima este temperat continentala cu ierni blande si veri calduroase. Raurile principale ale Bihorului sunt Crisul Repede, Crisul Negru si Barcau cu afluentii lor.