/Bihor/Brutarie

Brutărie Patiserie Arberi

Bulevardul Ștefan cel Mare 79, Oradea, România

Brutărie Patiserie Arberi
Brutarie
3.4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WJC+HM Oradea, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 5–22
Marți: 5–22
Mirecuri: 5–22
Joi: 5–22
Vineri: 5–22
Sâmbătă: 5–22
Duminică: 6–22
Scrie o recenzie
Valakaydin
Valakaydin2 ani în urmă
Produse ok, chiar recomand pizza, au o gama larga la vânzare, personal ok (ce-i drept eu nu prea pun întrebări multe), totuși ce mi se pare puțin îngrijorător e că în toate vizitele mele acolo nu prea am văzut salariați care să poarte o mască conformă in mod corespunzător (ianuarie 2022)
Alexandra Pantis
Alexandra Pantis2 ani în urmă
Anca Ioana
Anca Ioana2 ani în urmă
Degeaba unele produse sunt bune,daca personalul lasă de dorit.Consider ca nu este firesc sa ti se vorbească pe ton ridicat doar pt ca întrebi daca este de azi o ultima plăcintă cu brânză rămasă în vitrina.Domnul care servea nu este roman si nu vorbea corect limba romana,dar asta nu are importanta.Nu a ezitatat sa-mi raspunda ca la ei nu este ca si la noi in Romania ca ce ramane se vinde a doua zi.Sa va fie rusine,veniti in tara noastra si va comportati ca si cum am fi noi sclavi la noi in tara!!!
!
בוגדן בולזן
בוגדן בולזן2 ani în urmă
Comportamentul vanzatoarei e de mahalagioaica de neam prost, nicidecum de vanzator in alimentatie publica. Daca aveti placerea masochista de a va dezechilibra ziua, sa vi se vorbeasca arogant, de sus, faceti-le o vizita. Din partea mea... hai sictir!
Volgyesi Giorgio
Volgyesi Giorgio2 ani în urmă
Produse bune... Dar personalul lasă de dorit prin comportamentul arogant față de clienții fideli, și la colțul străzii vezi mai mult respect decât aici. Nu recomand!!!
Tax Back Consulting
Tax Back Consulting2 ani în urmă
Personal amabil, produse proaspete si bune.
GD Dan
GD Dan2 ani în urmă
Razvan Haragos
Razvan Haragos2 ani în urmă
Locații recomandate