/Arad/Sala de fitness

Sala de fitness în Arad

Pentru exerciții de întărire musculară, pentru dezvoltarea supleței, pentru a te menține în formă, pentru a trata o durere de spate, pentru a lucra anduranța cardiovasculară... motivele pentru care ar trebui să te apuci de sport și să mergi la o sală de fitness sunt variate.

Vei avea aici un antrenor la dispoziția ta care te va asculta și care va pune la cale un program personalizat și care te va însoți de-a lungul antrenamentului pentru a -ți da toate șansele pentru a-ți atinge obiectivele.

Dar, la o sală de fitness, vei dispune în același timp și de un material de calitate care îți va permite să faci orice tip de antrenament.

O sală de fitness înseamnă în același timp și cea mai frumoasă ambianță care te va motiva să depui toate eforturile necesare. Cursurile de fitness în grup, de zumba, de kangoo jumps sau alte discipline originale sunt cea mai bună dovadă pentru asta!

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.