/Arad/Sala de fitness

DivyamYoga

Strada Mucius Scaevola 60, Arad 310107, România

DivyamYoga
Sala de fitness
5
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5869+Q8 Arad, România
+40 743 418 519
divyamyoga.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 18–19
Mirecuri: Închis
Joi: 18–19
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela
Gabriela2 ani în urmă
Am descoperit-o pe Maria acum 2 ani, lucru care m-a facut sa incerc sa invat sa ma reconectez cu corpul si mintea mea. Recomand cu caldura orice practica oferita de catre ea.
Pot spune ca si dupa pauze indelungate in care nu practic yoga, in momentul in care sunt din nou pe saltea sentimentul de liniste si pace revine instant.
Daca doresti si tu sa ai parte de macar o ora in care sa te simti cu adevarat prezenta in corpul tau, acorda-i o sansa unei practici oferite de Maria.
Namaste 🙏🥰
Iulia Ancuta
Iulia Ancuta2 ani în urmă
Ommmmmmm!
Fiinta asta minunata, numita Maria, reuseste la ficecare curs sa transmita calm si relaxare, motivatie si curaj, indrumare si vibratii pozitive. Iar atunci cand toate acestea se intampla online, pe noi despartindu-ne 1000km, nu pot decat sa fiu recunoscatoare universului ca ne-a intersectat drumurile!! Keep up the fantastic "job" - cu ghilimelele de rigoare, pentru ca in cazul tau, e categoric o chemare.
Maria-Cristina BĂNEȘ
Maria-Cristina BĂNEȘ2 ani în urmă
Maria este un instructor de yoga profesionist, cu multă răbdare, cu o voce caldă. 🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️
Сузанна Бадахия
Сузанна Бадахия2 ani în urmă
Multumesc frumos draga Maria pentru experienta placuta la cursul tau de yoga la Ghioroc! Mi-a placut foarte mult locatia in aer liber cu vederea spre lac si atmosfera pe care o creezi! Dupa curs m-am simtit foarte relahata si plina de energie!!!
Recomad tutulor sa participati la cursurile de yoga ale Mariei!!!
Miruna Almasan
Miruna Almasan2 ani în urmă
Ma simt minunat de cand particip la cursurile online de yoga predate de Maria! Eu traiesc la Florenta si sunt atat de recunoscatoare ca pot avea acces atat la cursuri cat si la atelierele DivyamYoga. Multumesc matusii mele ca ne-a prezentat asa o fiinta minunata, pe Maria.
Namaste 🙏🏻💗🌿
Faur Roxana
Faur Roxana2 ani în urmă
Maria este un om minunat care m-a ajutat sa ma redescopar pe mine atat fizic, ca persoana cat si mental. Eu cred ca yoga este o arta a sufletului, mintii si corpului care formeaza un univers magic de iubire si energie pozitiva. Va recomand cu incredere si din tot sufletul DivyamYoga cat si pe Maria. Multumesc mult pentru tot Maria. O zi frumoasa. Namaste
Gabriela Nitu
Gabriela Nitu2 ani în urmă
Practic yoga cu Maria de mai mult de un an. Era o necesitate care ma ajuta sa functionez.Momentul in care am inceput practica on line a fost un nou inceput. Am participat in medie la 8 ore saptamanal.Fiecare ora a fost ca un eveniment fericit si mult asteptat.Nu am simtit diferenta, chiar dimpotriva.Am fost mult mai concentrata asupra mea, iar Maria.....Maria a vorbit si ne-a ghidat cat pentru o duzina de instructori de yoga ! Fata mea care locuieste in Anglia, a inceput sa faca si ea yoga cu Maria.Cand vad pe ecran numele ei, ma simt langa ea si cu ea.Sa inchei.Este o experienta care nu trebuie ratata, indiferent de moment, varsta si locatie.
Clau Opris
Clau Opris2 ani în urmă
Cand am inceput practica online cu Maria, am fost putin reticenta la felul in care o sa simt sedintele de yoga, in noul format, fara interactiune fizica, live. Dupa o luna de zile de practica online, simt ca,legatura grupului pe care Maria l-a format, este si mai puternica , si am constientizat ca pentru a realiza o conexiune energetica, nu e nevoie neaparat de prezenta noastra fizica, ci putem crea legaturi mult mai profunde si mai puternice, de la distanta.
Pentru mine, este o experienta minunata, si am ales sa ma bucur de ea cat de des pot eu...multumesc din suflet Maria, pentru implicarea ta in tot acest proiect, pentru sustinerea pe care ne-o oferi in aceasta perioada de schimbare, ca ne ghidezi spre o stare de bine si armonie interioara.
Sper sa trecem cu totii cu bine prin aceasta provocare, si, cand revenim la studio, sa putem aprecia din tot sufletul, fiecare moment petrecut impreuna. Namaste!🤗😘❤️😇🙏
Locații recomandate