/Arad/Maseur

Maseur în Arad

Uneori, masajul nu este doar un simplu răsfăț sau un lux, ci o adevărată necesitate. Astfel că, un maseur este cel care te va ajuta să te bucuri de o mulțime de beneficii. Cu toții cunoaștem foarte bine senzația de relaxare, de lejeritate, de stare de bine pe care masajul îl procură. După un masaj nu mai suntem atât de tensionați, suntem mai relaxați.

Un maseur va ști cum să te ajute pentru ca unele puncte mai tensionate să dispară, te va ajuta să fii mai zen și nu numai. Masajul are cel mai important efect și asupra circulației sanguine.

Un maseur te va ajuta deci să ai grijă de tine, dar și să reziști mai bine în fața stresului care poate declanșa unele patologii.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.