/Arad/Maseur

Monalisa

Strada Vasile Milea 134, Vladimirescu 317405, România

Monalisa
Maseur
3.8
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5C66+RV Vladimirescu, România
+40 757 045 096
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 18–4
Marți: 18–4
Mirecuri: 18–4
Joi: 18–4
Vineri: 18–5
Sâmbătă: 18–5
Duminică: 18–4
Scrie o recenzie
Daniel Simu
Daniel Simu2 ani în urmă
Sunt Dj Like sunt din 1996 10 06 ador MOLLY MALONE S ARAD pub
Amore Eterno
Amore Eterno2 ani în urmă
Srdjan Budishin
Srdjan Budishin4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai rău loc vreodată. Ei cer 200 de lei pentru masaj și sunt doar 3 fete de ales. Imediat ce intrați în cameră, ea solicită încă 200 de lei pentru sex. Când spun că nu vreau sex, se preface că nu înțelege engleza și că a cerut în continuare 200 de lei. După ce o dau, chiar cere 100 de lei pentru cocktail. După aceea, dă un masaj prost, nu face un masaj erotic și face totul pentru a evita sexul fiind foarte neprietenos. Evitați acest loc. Sunt mult mai bine plasate în Timișoara, cum ar fi salonul Bianco sau Julia.

(Original)
Worst place ever. They ask 200 lei for massage and there are only 3 girls to choose. As soon as you get in the room she asks for additional 200 lei for sex. When I say that I do not want sex she pretends not to understand English and continued asking for additional 200 lei. After I gives her she even asks for 100 lei for cocktail. After that she gives a lousy massage, no erotic massage and she does everything to avoid sex by being very unfriendly. Avoid this place. There are much better placed in Timisoara like salon Bianco or Julia.
Paul Denut
Paul Denut5 ani în urmă
O locatie foarte frumoasă, cu fete frumoase si apetisante,un loc in care am fost si cu siguranta ma voi reîntoarce! Fetele si locatia de 5 stele !!!!!
Aurel Cristea
Aurel Cristea5 ani în urmă
Felicia Feli
Felicia Feli7 ani în urmă
Cand am fost acolo mau futut si mau sarutat pe obraz
Mihai Istache
Mihai Istache9 ani în urmă
Aflandu-ma in Arad , am incercat si eu o alternativa la ideea de "relaxare"...in compania unei ....domnisoare. Dupa cateva incercari de a gasi "ceva", eram pe punctul de-a renunta , cand am primit o informtie pretioasa , pe care doresc sa o impart cu voi.
Am fost informat ca in zona exista un salon de lux , in adevaratul sens al cuvantului. Am primit numarul de telefon si am sunat. Am ajuns la locul cu pricina, salonul fiind situat undeva la marginea localitatii, intr-o vila cocheta.
Intrat inauntru, am fost intampinat de trei fete... Am ales o tipa bruneta 1.65 , 50 kg, bruneta , par lung , ten masliniu ( de la solar ) , foarte draguta si ....apetisanta. Am fost indrumat spre camera unde m-am schimbat , facut dus ( de remarcat baia super curata , eleganta , cu jacuzzi , prosoape curate , etc ). Ajuns in camera de ostilitati , m-am intins pe patul foarte mare ( matrimonial ) domnisoara care ma asteptase in bikini , acum era goala , s-a asezat langa mine si a inceput sa ma maseze propriu zis. A fost un alt tip de masj , fata de cel cu care eram obisnuit. Pot spune ca a fost un joc erotic ....atingeri pe tot corpul , sarutari , mangaieri. Intors pe spate , d-soara face tot posibilul sa-i poti admira corpul in toata splendoarea lui...

Mi-am promis ca voi mai trece pe acolo cu primul drum la Arad.
Note locatie:
- per ansamblu 10
Note domnisoara:
10 corp
10 prestatie
Florin Florin
Florin Florin2 ani în urmă
Locații recomandate