/Arad/Magazin de electrocasnice

Magazin de electrocasnice în Arad

Un magazin de electrocasnice este cel care oferă cele mai bune produse și servcii la prețuri extrem de avantajoase. Este partenerul ideal al casei tale, fie că îți dorești un frigider sau un televizor, fie că îți dorești un aragaz sau o combină frigorifică.

Vei găsi aici numeroase aparate mai mici sau mai mari, destinate să îți faciliteze viața de zi cu zi. Pentru baie, vei găsi o mașină de spălat sau un uscător, pentru bucătărie hote, mașini de spălat vasele, aragaze sau comboine frigorifice.

Toate produsele sunt calitative și au o garanție extinsă pentru ca tu să te bucuri cât mai mult de ele.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.