/Arad/Dealer auto

Dealer auto în Arad

Un dealer auto este o persoană care s-a specializat în vânzarea de mașini noi sau second hand și care este ambasadorul mai multor mărci auto în fața clienților săi.

Dacă vei cumpăra o mașină de la un dealer auto autorizat, vei avea garanția unei investiții de cea mai înaltă calitate, o investiție care nu îți va aduce însă surprize neplăcute. Vei găsi în oferta sa cea mai diversificată gamă de automobile, pentru ca orice viitor client să găsească ceva pe placul său, în funcție de nevoi, de buget, de preferințe sau de exigențe. Știe de asemenea toate informațiile legate de mașini în cele mai mici detalii și are mai multe oferte sau propuneri de finanțare, în funcție de fiecare client.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.