/Arad/Dealer auto

LUK MOTORS Service

DEALER KIA, Calea 6 Vanatori colt cu Drumul Curticiului FN, Arad 310162, România

LUK MOTORS Service
Dealer auto
4.7
145 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
688C+MC Arad, România
+40 257 218 214
kia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad
Vlad2 ani în urmă
Servicii foarte bune cu personal calificat si prompt!!! Am renuntat sa mai merg la serviceul de la Timisoara, in favoarea lor!!!
Stefan Dragos
Stefan Dragos2 ani în urmă
Execrabili! Am dus masina de 3 ori in 3 saptamani , pentru aceeasi problema. Ba ca e de la pompa de apa, ba ca e de la role, ba de la intinzantor. Le-au schimbat pe toate, iar problema pe care o am la masina tot nu a fost rezolvata! Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca nici nu iti dau vreo explicatie sa iti explice ce s-a efectuat la masina , vreo hartie cu ce s-a inlocuit, reparat etc. Atitudinea mecanicilor lasa foarte mult de dorit. Au o comunicare lacunara, rece si incompleta. Nu va recomand acest service decat in cazul in care vreti sa va faceti nervi si nu stiti cum. Am fost si in alte service-uri KIA din tara, la Bucuresti, la Iasi , la Vaslui, dar nicaieri nu au fost atat de execrabili si neseriosi ca si aici.
Cristi Florin
Cristi Florin2 ani în urmă
Recomand cu încredere! În primul rând atitudinea este net superioară în comparație cu reprezentanța KIA din Timișoara, nu a existat întrebare la care să nu primesc răspuns. Aici am avut impresia că toți au câștigat la Loto pe când la Timișoara... toți parcă aveau un deces in familie. În concluzie, se merită să fac o excursie de la Timișoara la Arad pentru fiecare revizie sau problemă care poate apărea în viitor.
Valentin Popa
Valentin Popa2 ani în urmă
Am avut probleme cu turbo, la kia sportage 2014 (cădea la 120 km), am fost la reprezentantă mi-au spus ca e problemă cu actuatoru și trebuie schimbat. După ce l-am schimbat am avut din nou aceiași problemă. Am dus-o înapoi am lăsat-o 2 zile, după care mi-a transmis ca e problemă cu turbina ( dar nu erau siguri pe ei). Am spus sa îmi facă ofertă de preț pentru turbina..., la care îmi spune ca nu le merge programul sa îmi spună oferta de preț. A rămas ca ma anunță, a trecut 2 sap și nu am mai fost anunțat. Am dus mașina la alt service și era defapt problemă de senzor. În principiu am plătit pentru nimic, nu sunt serioși, își bate joc de clienți!!!!
Ciurus ciprian
Ciurus ciprian2 ani în urmă
Am facut drumul de la Timișoara la Arad sa rezolv o problema la masina,care era cumparata de 2 luni,avand experienta neplacuta la Timișoara,cei de aici de la Silver Motors nu prea sunt priceputi si indiferenti la problema clientului,am ajuns la Arad,unde am dat de oameni foarte placuti,si deschisi sa solutioneze problema.Recomand cu incredere Luk Motors Arad!
Catalin Butnariu
Catalin Butnariu2 ani în urmă
Foarte energici , revizie anuală 850 lei Recomand !
Alex Sucilea
Alex Sucilea2 ani în urmă
O experienta plăcută cu cei de la luk Motors
Vlad frunzareanu
Vlad frunzareanu2 ani în urmă
Astăzi am fost la ei pentru a patra oara în 12 luni și m-am hotărât să le scriu într-un final o recenzie pentru că își fac treaba foarte bine și sunt mulțumit cu asta. Am fost la ei și la revizii si la garanție și în oricare din situații rămân profesioniști. Au servicii ireproșabile. Se poarta extrem de civilizat și cu mine ca și client și cu mașina de fiecare dată când le trec pragul. La orice întrebare mi se răspunde pertinent, punctual și respectuos. Merg special din Timișoara la ei pentru serviciile și seriozitatea de care dau dovada. Le doresc tuturor o experiență similară. Mulțumesc!
Locații recomandate