/Timis/Kinetoterapeut

ArTerra Rehab - Recuperare Medicala

Calea Bogdăneștilor 81, Timișoara 300402, România

ArTerra Rehab - Recuperare Medicala
Kinetoterapeut
5
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q653+C7 Timișoara, România
+40 720 741 341
arterra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps ArTerra Rehab - Recuperare Medicala
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Lohanel
Monica Lohanel1 an în urmă
După luni de zile de dureri in care am fost tare aproape sa îmi pierd mințile (coxartroza grad 2/luxație congenitală bilaterala de sold), am ajuns la clinică unde mi s-a recomandat infiltrație la sold si recuperare cu kinetoterapie.
După doar câteva ședințe am început sa pot din nou sa merg normal, fără dureri si sa pot relua activitățile unui om normal.
Îmi place foarte mult sa merg acolo pentru ca: infiltratia e eco-ghidată, mana doctorului e de aur, mi se explica in detaliu ce se întâmplă cu corpul meu, de ce facem exercițiile așa cum le facem, cum e planul de recuperare, ce sa fac acasă si cel mai mult ca este o persoana dedicată ce se ocupa doar de mine in timpul ședinței. Apreciez concentrarea pe pacient.
Doctorii aici sunt competenti, școliți si inteligenți. M-am simțit tratată cu respect și compasiune.
Ma bucur enorm ca avem in Timisoara un asemenea loc.
Valeriu mateas
Valeriu mateas1 an în urmă
Sunt foarte mulțumit de echipa de de la Ar Terra!
Am întrat pe aceasta ușa șchiopătând, iar după 20 de ședințe pot sa merg normal și sa pot efectua orice fel de activitate ( eu fiind suferind de ruptura de hernie de disc). Le doresc tuturor din echipa Ar Terra multă sănătate și sărbători fericite!!
Crenguta Soldatu
Crenguta Soldatu1 an în urmă
Am o hernie de disc care m-a adus la aceasta clinica, in incercarea mea de a nu ajunge la operatie si de a scapa de durerile pe care le aveam. Am gasit aici oameni foarte bine pregatiti, care au dat dovada de un super profesionalism, foarte pozitivi si o atmosfera prietenoasa. Mi-a placut abordarea lor care pune accent pe ce poti face tu activ cu corpul si muschii si nu pe procedee pasive...M-am dus cu drag la sedintele de fizioterapie. Durerea mi-a disparut si amorteala de pe picior mi s-a diminuat considerabil. Multumesc Sebastian si Sergiu pentru ca ati avut rabdare cu mine, mi-ati raspuns la toate intrebarile (si ingrijorarile) si m-ati ajutat sa ma imprietenesc cu sportul.
Flavius Chirilenco
Flavius Chirilenco1 an în urmă
În urma contaminării cu SARS-CoV-2 am fost diagnosticat cu tromboză venoasă, am urmat un program de recuperare in cadrul Arterra Rehab. După 10 ședințe am fost din nou la control la dl. Prof. Ionac, acesta constatând o majoră imbunătățire a situației.
Mulțumesc pe această cale echipei Arterra Rehab si în special lui Sergiu care s-a ocupat personal de mine, pentru felul in care a reușit sa imbine in cadrul exercițiilor făcute, utilul cu plăcutul. O echipă cu personal competent si foarte bine pregătit, atmosfera este una călduroasă si prietenoasă, iar locația este în permanență curată si igienizată.
Recomand cu încredere Arterra Rehab.
Raluca Cibu
Raluca Cibu1 an în urmă
Am parcurs o perioada de peste 7 luni de recuperare la ArTerra Rehab, cu viziunea de a ma reintegra in practicarea echitatiei, precum si intr-un stil de viata care implica multa miscare si sport. Am avut sansa de a ma recupera dupa dubla ruptura de ligamente la genunchi, fara operatie, si cu mult sprijin de la medicul ortoped, D-na Anca Stoianov, care mi-a recomandat din start ArTerra si echipa Dr Sebastian Miron. Am lucrat intens cu terapeutii Bianca Lacreteanu, Oana Stincel si Sebastian Miron, care, pe tot parcursul recuperarii, au fost atenti la cele mai mici detalii ale procesului, s-au asigurat ca tori indicatorii de evolutie sa fie atinsi, si mi-au oferit indrumare exigenta. Toate intrebarile mele au gasit raspuns si, mai mult decat atat, intotdeauna au fost gasite abordari pentru a rezolva momentele mai dificile din recuperare. In cateva cuvinte cheie - profesionalism, exigenta, creativitate, consecventa si suport adaptat nevoilor ! Am parcurs cu bucurie si incredere intreaga perioada, si multumesc intregii echipe ! :)
Alina Duliga
Alina Duliga1 an în urmă
Echipa de nota 10!!!
Am ajuns la Sebastian deoarece aveam migrene foarte dese, 4-5 pe luna si contracturi musculare puternice in zona umerilor. Dupa o evaluare amanuntita mi-a identificat o afectiune mecanica la coloana cervicala. Am facut 10 sedinte de recuperare, erercitii si masaj , iar migrenele au disparut, iar durerea din zona cervicala s-a diminuat cu 80%.
Cristian Dozsa
Cristian Dozsa2 ani în urmă
Am mers pentru recuperare dupa o ruptura partiala a complexului fibro-cartilaginos triunghiular, la incheietura mainii.
Mi s-a propus un program modelat pe nevoia mea, nu neaparat pe variantele disponibile (sedinte de o ora). De la inceput s-a urmarit sa ajungem la starea initiala, pe care o doream, sa practic din nou cataratul.
Am primit un program structurat, cu exercitii graduale, de urmat si acasa cu ce am la indemana; la sala am avut mereu exercitii noi, de multe ori adaptate pe mobilitatea mea.
Am apreciat focusul pe om, nu neaparat pe pacient, starea de buna dispozitie de la fiecare sedinta, comunicarea simpla si directa.
Recomand !
Ioan Trocan
Ioan Trocan2 ani în urmă
Făcând recuperare la Clinica ArTerra am întâlnit oameni deosebiți și adevarat profesioniști care m-au ajutat foarte mult.
Dupa câteva ședințe am făcut progres și recomand tuturor celor ce au nevoie.Stimă și respect chinetoterapeutilor coordonați de domnul doctor Sebastian Miron.
Locații recomandate