/Timis/Kinetoterapeut

Yumeiho Kalokagathia

Strada Mărășești 3, Timișoara 300086, România

Yumeiho Kalokagathia
Kinetoterapeut
5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63G+W6 Timișoara, România
+40 775 298 034
kalokagathia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Gavreliuc
Dana Gavreliuc4 ani în urmă
Minunat pentru durerile de spate si nu numai. Masajul terapeutic este foarte eficient atat pentru copii, cat si pentru adulti. Multumim doamnei Mirela pentru profesionalismul si daruirea cu care face bine tuturor membrilor familiei noastre.
Mircea Drancea
Mircea Drancea4 ani în urmă
O experiența unica și foarte benefică !
Am fost la doar câteva ședințe de Yumeiho și ma simt foarte bine după terapia in zona coapsei drepte și a coloanei vertebrale in zona lombara.
Personal super calificat cu o dăruire specială pentru tehnicile aplicate la fiecare ședința.
Le mulțumesc din suflet pentru inițierea in ceea ce însemna cu adevărat terapia Yumeiho și efectele ei benefice!
Mircea , Toronto
Maria Botoi
Maria Botoi4 ani în urmă
Aici se practică terapia Yumeiho cu pasiune, răbdare și nu în ultimul rând, ei reușesc mereu să redea o bună dispoziție. Cu bucurie apelez de fiecare dată la serviciile lor. Recomand cu mare încredere!!
Alin Gavreliuc
Alin Gavreliuc4 ani în urmă
Oameni foarte speciali, buni profesioniști. Tratamentul oferit de Doamna Mirela s-a dovedit a fi foarte eficace. Mulțumim!
Ionut-bobi sicoe
Ionut-bobi sicoe4 ani în urmă
Oameni minunați, va mulțumesc ca aveți grija de mine! :) (:+)
Cristi Birloncea
Cristi Birloncea4 ani în urmă
Mersi, abia aștept următorul masaj.
Ioana Gruia
Ioana Gruia4 ani în urmă
Oameni faini și pasionați de ceea ce fac😊
Christos Thomopoulos
Christos Thomopoulos4 ani în urmă
(Tradus de Google) O experiență revigorantă!
Nu am mai avut niciodată un contact cu Yumeiho până când am vizitat Praxisul "Yumeiho Kalokagathia". Am surprins-o. Știu că datorită ritmului meu de lucru am contracții musculare și, din cauza asta, o durere de spate enervantă. Am decis să încerc tehnicile speciale de relaxare musculară ale tradiției japoneze folosite de samurai. Lady Mirela a fost incredibilă! A început progresiv, de la suprafață sunt mușchii la cei mai adânci și după ce am simțit o relaxare pe care nu am simțit de ani de zile! Chiar și durerea din spate a dispărut mai mult de o săptămână după aceea! Și ca un bonus prețul este excelent pentru serviciul oferit! Eu vin cu siguranta inapoi! Praxis este demn de 5 stele!

(Original)
A refreshing experience!
I never had another contact with Yumeiho until visiting the "Yumeiho Kalokagathia" Praxis. I ea surprised. I know that due to my work rhythm I have muscle contractions, and due to that an annoying back pain. I decided to try the special muscle relaxation techniques of the Japanese tradition used by the samurai. Lady Mirela was incredible! She started progressively, from the surface is the muscles to the deeper ones and after that hour I felt a relaxation I haven't felt for years! Even the back pain disappeared for more than a week after that! And as a bonus the price is excellent for the service offered! I am coming definitely back! The Praxis is worthy for 5 stars!
Locații recomandate