/Timis/Kinetoterapeut

CABINETUL MEDICAL BUNA VESTIRE TIMISOARA fizioterapie, kinetoterapie, recuperare medicală, reflexoterapie

Calea Circumvalațiunii nr. 24, Timișoara, România

CABINETUL MEDICAL BUNA VESTIRE TIMISOARA fizioterapie, kinetoterapie, recuperare medicală, reflexoterapie
Kinetoterapeut
4.3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
Q67C+36 Timișoara, România
+40 748 208 123
fizioterapie-reflexoterapie.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Darian Ser
Darian Ser2 ani în urmă
Cristina Ardelean
Cristina Ardelean2 ani în urmă
Mama mea a fost la mai multe cabinete pentru masaj și exerciții fara rezultat. Aici a găsit profesionalism și rezultatele dorite. Recomand! Domnul doctor este de nota 10!
CAD SAD
CAD SAD2 ani în urmă
Magda cristian
Magda cristian2 ani în urmă
Florin Jurcovici
Florin Jurcovici4 ani în urmă
(Tradus de Google) Sora mea mi-a recomandat locul. Am fost acolo în mijlocul unei crize nervoase sciatice groaznice - nu eram deloc în stare să merg pe jos, un prieten a trebuit să mă conducă, am avut nevoie de sprijin pentru a intra și a trebuit să stau tot timpul, de vreme ce ședința cu un picior îndoit era dureroasă. O sesiune de tratament mi-a făcut destul de bine pentru a putea face o călătorie de afaceri programată pentru săptămâna următoare. Imediat după această sesiune am putut merge la o farmacie din apropiere pentru a cumpăra niște analgezice pe propriile mele două picioare - pe care nu le-am folosit niciodată. După ce m-am întors de la călătorie, RMN a arătat că cauza principală este un disc intervertebral răzuit. Am luat o altă lună de tratament. Nu aveam nici o problemă de atunci. Foarte foarte fericit.

Un lucru: pregătiți-vă să fiți copleșiți de aspectul locului. Corectează în niciun fel calitatea serviciilor.

----

Am ajuns acolo la recomandarea soru-mii, in urma unei crize cumplite de sciatica - nu puteam sa imbuc, ca im inmuiau picioarele daca fac un pas normal, sa stau pe scaun cu picioarele indoite era extrem de dureros, si chiar cand statam culcat aveam dureri cumplite. M-a dus un prieten cu masina, m-a sprijinig pana sa intru, si am stat in picioare pana cand am intrat in tratament. După o singură sesiune de tratament am putut merge la farmacie din Piata Dacia să-mi cumpărăm pe picioarele proprii (pe care totuși nu aveam nevoie să le folosesc), și am fost suficient de repaus ca să fac față unei delegații de - o saptamana. La întoarcere, un RMN a arătat că cauza durerilor a fost un disc intervertebral aproape complet rupt și iasă în afara. Dupa inca o luna de tratament, eram ca nou, doar cu frica si cu recomandare de la medic sa nu rid chestii grele. Dureri cat de pisica semnificativa nu am mai avut-o de atunci.

Doar o chestie: cabinetul arată destul de modest, deloc corelat cu calitatea serviciilor medicale.

(Original)
My sister recommended the place to me. Went there in the middle of a terrible sciatic nerve crisis - I was literally not able to walk, a friend had to drive me, I needed support to get in and had to stand all the time since sitting with a bent leg was painful. One treatment session got me well enough to be able to take a business trip I had scheduled for the following week. Immediately after that session I was able to walk to a nearby pharmacy to buy some painkillers on my own two legs - which I never used, in fact. After I was back from the trip, MRI showed the root cause to be a badly torn inter-vertebral disk. I took another month of treatment. Haven't had any problem at all since then. Very very happy.

One thing: prepare to be underwhelmed by the looks of the place. Correlates in no way with the quality of the services.

----

Am ajuns acolo la recomandarea soru-mii, in urma unei crize cumplite de sciatica - nu puteam sa umblu, ca mi se inmuiau picioarele daca faceam un pas normal, sa stau pe scaun cu piciorul indoit era extrem de dureros, si chiar si cand stateam culcat aveam dureri cumplite. M-a dus un prieten cu masina, m-a sprijinig pana sa intru, si-am stat in picioare pana sa intru la tratament. Dupa o singura sesiune de tratament am putut sa merg la farmacie in Piata Dacia sa-mi cumpar calmante pe propriile picioare (pe care insa n-a mai fost nevoie sa le folosesc), si-am fost suficient de reparat cat sa fac fata unei delegatii de-o saptamana. La intoarcere, un RMN a aratat ca cauza durerilor a fost un disc intervertebral aproape complet rupt si iesit in afara. Dupa inca o luna de tratament, eram ca nou, doar cu frica si cu recomandare de la medic sa nu ridic chestii grele. Dureri cat de cat semnificative n-am mai avut deloc de-atunci.

Doar o chestie: cabinetul arata destul de modest, deloc corelat cu calitatea serviciilor medicale.
O.M.
O.M.4 ani în urmă
Locații recomandate