/Timis/Kinetoterapeut

Facultatea de Educație Fizică și Sport

Bulevardul Vasile Pârvan 4, Timișoara 300223, România

Facultatea de Educație Fizică și Sport
Kinetoterapeut
4.6
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6WH+MW Timișoara, România
+40 256 592 207
sport.uvt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Teodora Torac
Teodora Torac2 ani în urmă
Angus Lecroq
Angus Lecroq5 ani în urmă
Sunt student la licenta la o alta facultate. Pentru ca nu am participat in timpul semestrului la orele obligatorii de educatie fizica, a trebuit sa le recuperez contra cost (recuperari: 15 lei prezenta, 150 de lei pe semestru, 600 de lei toate prezentele obligatorii) in perioada de doua saptamani, care a avut loc in perioada primei sesiuni - fara aceste prezente, nu se poate intra in examenul de licenta. Se pot recupera 3 prezente pe zi, prin participarea la diferite activitati fizice care se desfasoara in soare la temperaturi de 25-30 C, in lunile Mai-Iunie. Pentru o singura prezenta, trebuie sa participi aprox. 45 de minute la activitati fizice - pentru 3 prezente: 2 ore si 15 de minute. Activitatile fizice, care trebuie efectuate difera la fiecare profesor, insa activitatea predominanta este joggingul.
Am reusit sa recuperez cele 10 prezente in perioada de 2 saptamani, dar pot spune ca a fost, pentru mine o perioada extrem de dificila: eram foarte obosit dupa aceasta avtivitate fizica zilnica si trebuia sa invat pentru examene si pentru lucrarea de licenta. Aceasta oboseala venea mereu cu dureri musculare foarte mari: ma deplasam greu prin casa, dar mergeam cu aceste dureri si la sport. In special la gambe si la tibie simteam durere. Durerile au persistat 2 saptamani dupa incheierea activitatii fizice, dar cele la tibie se intorc de fiecare data cand alerg si trec doar dupa cateva zile. Cu aceste dureri imi este greu si sa ma deplasez prin casa, ele fiind foarte puternice.
Perioada in care am participat la recuperari a fost, pentru mine foarte obositoare si nu recomand nimanui sa treaca prin asa ceva. Sugerez fiecarui student din anii I si II sa participe in timpul semestrului la orele obligatorii de sport. Personal, in cei trei ani de facultate, cel mai greu "examen" a fost recuperarea prezentelor la educatie fizica, pe locul doi fiind examenul de licenta. Un grad mult mai scazut de dificultate au avut restul examenelor.
Acest review ilustreaza printr-o intamplare opinia mea personala despre sportul obligatoriu la facultate si nu intentionez sa influentez pe altcineva. Mesajul meu catre studenti este ca ei sa participe in timpul semestrului la orele de educatie fizica, ca sa nu fie nevoiti sa treaca prin ce am trecut eu.
Anonim Boy
Anonim Boy6 ani în urmă
Fain
Nicusor From Timisoara
Nicusor From Timisoara7 ani în urmă
Parcul de forta
Cristina chioariu
Cristina chioariu2 ani în urmă
Sport de 3 ori pe saptamana in curte ...
Cristian Corocan
Cristian Corocan2 ani în urmă
Super...
Vlad Mocanu
Vlad Mocanu2 ani în urmă
Cosmin Gavrila
Cosmin Gavrila2 ani în urmă
Locații recomandate