/Timis/Kinetoterapeut

Cardio Kinetic

Aleea Cristalului 2A, Timișoara 300708, România

Cardio Kinetic
Kinetoterapeut
5
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PV+4X Timișoara, România
+40 720 756 752
cardiokinetic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–14
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei R
Andrei R2 ani în urmă
Recomand Cardio Kinetic! Am fost plăcut impresionat de profesionalismul și amabilitatea personalului. Bianca a fost cea care m-a ajutat cu recuperarea, o recomand cu încredere. Mi-a plăcut ambientul, curățenia, iar rezultatele nu au întârziat să apară. De asemenea, specific faptul că există și locuri de parcare în fața cabinetului. Mulțumesc Cardio Kinetic pentru ajutor!
Sebastian Catana
Sebastian Catana2 ani în urmă
O echipă tânără și pasionată. M-au ajutat cu o durere de omoplat care se tot agrava de o lună și devenea îngrijorătoare. După 10 ședinte A DISPĂRUT complet. Dar am și prins drag de ei ca echipă. Sunt tare faini! Aș merge la ei și doar pentru prevenție și îmbunătățirea posturii! Recomand!
Corina T
Corina T2 ani în urmă
Dupa o accidentare la schi, soldata cu ruptura LIA, am apelat la serviciile Cardio Kinetic. Am descoperit o echipa de oameni faini, profesionisti, implicati, atenti la nevoile fiecarui pacient , care au facut ca recuperarea de lunga durata sa nu fie o corvoada. Mi-a placut mult diversitatea exercitiilor, provocarile, atmosfera de acolo si pot sa spun ca am mers cu drag la fiecare sedinta. M-au incurajat tot timpul si m-au facut sa-mi depasesc temerile.
Multumesc mult, Silvia, Radu, Eli si Bianca! Sunteti cei mai tari!
Cret Adina
Cret Adina2 ani în urmă
O echipa profesionista, am lucrat cu fiecare dintre cei 4 fizioterapeuti (cel mai mult cu Bianca, care a fost un real ajutor pentru recuperarea mea ), m-au indrumat si au avut grija ca exercitiile necesare afectiunii mele la umarul stang sa se desfasoare corect, au avut fiecare dintre ei o atitudine pozitiva, prietenoasa in toate cele 3 luni de fizioterapie. Va multumesc !
Irimia Nicole
Irimia Nicole2 ani în urmă
O echipa de profesionisti langa care am avut ocazia sa ma recuperez.
Sunt fericita ca v-am cunoscut, multumesc in special Silviei care s-a ocupat de mine cu atat devotament si drag!
Recomand cu tot dragul👌🏼
Claudia Lucaci
Claudia Lucaci2 ani în urmă
O super experiență cu o echipă tânară, plăcută şi profesionistă care mi-au făcut sedințele foarte plăcute. Domnişoara Bianca ma ajutat pe mine , îi multumesc din suflet.Recomand cu drag această clinică cu acesti minunați oameni.❤
Cryo West
Cryo West2 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile Cardio kinetic descrise prin profesionalism, calitate superioara si un mediu extrem de primitor și prietenos.🔝
Silviu Sebastian
Silviu Sebastian2 ani în urmă
Oameni extraordinar de primitori, pregatiti, energici si cu multa pozitivitate.
Recomand cu tot dragul !
Locații recomandate