/Prahova/Kinetoterapeut

Munmedica

Strada Decebal 10, Ploiești, România

Munmedica
Kinetoterapeut
3.8
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2WC+CR Ploiești, România
+40 744 966 538
munmedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Pirtoaca
Cristian Pirtoaca2 ani în urmă
Cele mai grețoase recepționere pe care le.am întâlnit în ultima vreme. În 2021 aici nu se poate plăti cu cardul. Eram în parcarea lor, parcare goală, în timpul programului, așteptând-o pe soție, care era LA EI ÎN CLĂDIRE și au venit sa închidă poarta amenințându-mă ca ma vor închide acolo dacă nu plec. O stea e prea mult pentru locul ăsta.
Daniel Ionita
Daniel Ionita4 ani în urmă
Desi aveam programare si venisem si cu bani la mine, o don'soara intepata ma pune sa asteeept, fara nici o explicatie. O iau prin clinica, deschid vreo 2 usi pe care scria "ecografie" si aflu ca medicul care trebuia sa faca ecografia lipsea. La receptie, aceeasi placa: asteptati. Astia au angajat personal deja sictirit, desi serviciile sunt prestate (daca sunt prestate) contra cost. Sa va fie rusine.
Nicolae Stroe
Nicolae Stroe4 ani în urmă
La recepție spune că într-o oră termini, dar de fapt durează 2-3 ore.
Vin multi instructorii auto care colaborează cu clinica și aștepți că la poștă. Daca vrei să-ți pierzi ziua, vino la clinica sa fi bătaia lor de joc pe bani tai.
Mariana Scarlat
Mariana Scarlat2 ani în urmă
Personal amabil,servicii de calitate,am fost de 2 ori la ecograf,d.na dr. Elenes Laura a fost super de treabă,mi.a vorbit frumos,și mi.a explicat pe înțelesul meu tot ce trebuia să știu!!
Gsm Mugurel
Gsm Mugurel2 ani în urmă
Recomand!!! Am fost multumit! Seriozitatea si promptitudinea va caracterizeaza!
Valeria Madalina
Valeria Madalina2 ani în urmă
Seriozitate si promptitudine!
Personalul foarte amabil !
Dragos Arabela
Dragos Arabela2 ani în urmă
A facut cineva test covid cel la urgente al primesti an timpul de de 0 zi multumuesc
Sorina Arsenie
Sorina Arsenie2 ani în urmă
Prima mea vizita la aceasta clinica a fost dezamăgitoare. În afara faptului ca nu exista nici un protocol anti COVID care sa protejeze pacienții care stau înghesuiți pe holurile extrem de înguste, aproape suflând-și în ceafa unul altuia, problema principala a fost neprofesionalismul medicilor care lucrează la aceasta clinica. Am solicitat examen medical în vederea schimbării permisului auto, am plătit 140 roni urmând sa efectuez controlul medical. În afara medicului ortoped și oftalmolog, toți ceilalți nu au făcut decât sa ma întrebe ce vârstă am și sa pună stampila pe formularul medical. Nu s-a efectuat nici un consult, totul meargea pe banda rulanta, la unele specialități nici nu am întrat în cabinet dar stampila a apărut pe fisa în mod miraculos- interne de exemplu. Tot procesul a durat în jur de o ora, și a inclus vizite la cel puțin 5 cabinete, completarea fisei medicale și rezultatul final-apt. Dacă cineva crede ca peste 20 de oameni că-ți eram acolo, pot fi consultați în mai puțin de o ora... În fine sper ca cineva sa înțeleagă ca în baza acestei fise medicale se reanoiesc permise auto unor șoferi care poate au probleme de sănătate. Șoferi care participa la trafic împreună cu noi, cu copiii și părinții noștri. Trageți voi concluziile necesare.
Locații recomandate