/Prahova/Kinetoterapeut

DacMed

Strada Rudului 30, Ploiești, România

DacMed
Kinetoterapeut
3.5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2PC+67 Ploiești, România
+40 244 594 711
dacmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana Marian
Diana Marian2 ani în urmă
Am fost pentru prima data astazi la aceasta clinica si asa cum au spus si alte persoane in recenzii intr-adevar domnisoara de la receptie este foarte "plictisita si sictirita".
Eu am mers strict pentru un anumit medic acolo nicidecum pentru clinica,insa ma voi interesa daca activeaza si in alta parte.
A fost deranjat ca nici macar intentia de a-mi da bonul fiscal pentru cei 150lei incasati nu a avut.
Roxana Ursu
Roxana Ursu5 ani în urmă
Loc foarte pro. Personalul f amabil. Conditiile foarte bune. Nu merita o nota de 2/3 ci mult peste. As repeta oricand tratamentul acolo.
Radu george
Radu george6 ani în urmă
Experienta mea cu DacMed nu-i una tocmai buna si am sa va spun si care este motivul. Timpul de asteptare intre proceduri este extrem de mare, am asteptat chiar si o ora intre acestea, asta din cauza lipsei personalului, aici ma refer la cel pt masaj dar si a slabei organizari. Am preferat sa platesc procedurile si sa nu vin prin CAS tocmai pt a nu astepta cu orele, ceea ce nu s-a si intamplat. Din acest motiv am preferat ca dupa 4 sedinte sa intrerup tratamentul si sa ma orientez spre o alta clinica.
In concluzie, nu recomand serviciile acestei clinici decat daca aveti trimitere prin CAS.
Carmen andreescu
Carmen andreescu6 ani în urmă
Încă de la prima ședința mi-am dat seama ca am ales prost din cauza personalului care este foarte agitat ,iritat ,nervos .
Nu este intimitate deloc ,paturile sunt separate de niste paravane care sunt puse de la jumătatea patului către picioare iar eu eram dezbracata de la brâu in sus si in dreapta era un bărbat .Una dintre asistenta se uita foarte nedumerită la mine ca si cand nu e nicio problema ...
Aceeași asistenta câteva zile mai târziu ridica tonul ,deranjand-o de la o discuție cu colegul ...
Petre Vacaresteanu
Petre Vacaresteanu8 ani în urmă
Servicii și aparatură moderne și performante,personal medical mediu calificat atent și serviabil .Singura problemă,o constitue organizarea saloanelor de tratament;nu există separeuri,unde te poți dezbrăca,și efectua tratamentul,există doar saloane de două-patru paturi și niște paravanuri mobile...Incomod și neplăcut,categoric !
Mihaela Dan
Mihaela Dan9 ani în urmă
Sincer , nu pot sa spun ca sunt multumita . Nemultumirea incepe de la faptul ca au prea multe cereri si personal putin si nemultumit . Sa exemplific . La kinetoterapie unii sunt mai dedicati , altii fac si cu doua persoane odata . Lucrul acesta nu e normal , mai ales cand este vorba de copii . Ei cer atentie mai mare si trebuie sa fie corectati cand nu executa corect . La curentii diadinamici asistentele sunt dragute dar cam obosite . In final , deoarece eu am platit , nu am venit cu trimitere prin CAS , nu pot sa zic ca sunt multumita de raportul bani - implicare - servicii .
Ileana coman
Ileana coman2 ani în urmă
Daca ma luam dupa recenziile precedente nu ajungeam aici .Bine am facut !!!Am facut 20 sedinte de recuperare si sunt foarte multumita de servicii si de personal .Timpi de asteptare intre proceduri aproape inexistenti , curatenie si respectarea procedurilor Covid .
Niculina Badea
Niculina Badea2 ani în urmă
Servicii medicale excelente cu rezultate extraordinare! Recomand cu căldură clinică Dacmed!
Locații recomandate