/Prahova/Kinetoterapeut

Top Kineto Medical

Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino 149, Ploiești 100061, România

Top Kineto Medical
Kinetoterapeut
4.1
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2Q4+23 Ploiești, România
+40 344 405 314
topkinetomedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Mihai
Elena Mihai2 ani în urmă
Servicii de calitate, oameni competenți, amabili!
Laurentiu Decu
Laurentiu Decu2 ani în urmă
SIMONA GROOSA
SIMONA GROOSA2 ani în urmă
Dincă George
Dincă George4 ani în urmă
Remus Catalin Stoica
Remus Catalin Stoica4 ani în urmă
Aurel Dumitrescu
Aurel Dumitrescu2 ani în urmă
parerea mea nu este legata de serviciile de fizioterapie sau kinetoterapie. Poate acolo sunt mai profesionisti. Aceasta recenzie este pentru doamna doctor Nenciu.

Iata experienta:
Am o problema la un deget, se tot blocheaza si ma doare. Am venit la consultatie trimis de la ortoped cu ecografie si raport medical. Ma intreaba ce am, consultatie superficiala (parerea mea, nu sunt expert dar am interactionat cu destui doctori pana la varsta asta) si mi se dau antiinflamatoare plus o baterie de proceduri de fizio si kineto. Sa revin dupa.

Bun. Mergem pe incredere si facem ce se recomanda.

Doar ca eu nu le-am facut la Top Kineto Medical, am facut in alta parte (hai sa nu fac reclama), aproape la 50% din costuri. Problema totusi nu s-a remediat dupa toate procedurile recomandate.

Revin la consult. Doamna doctor nici macar nu s-a atins sau uitat la deget sa vada daca s-a schimbat ceva (nu ca ar fi retinut mare lucru din consultul superficial initial). A reprezentat o "problema" ca am facut in alta parte procedurile (oare a pierdut vreun comision?), ca nu stie dumneaei cum lucreaza altii si daca le-au facut bine. Am rugat-o sa presupunem ca au facut bine si sa imi recomande ce avem de facut mai departe. Repet, fara sa ma atinga sau sa se uite la evolutia problemei. Mi-a spus sa merg la ortoped sau chirurg, ca dumneaei nu are ce sa imi mai faca.

Poate ca asta este urmatorul pas, asta voi face, dar oare trebuia sa pierd atat timp si bani pentru asta? Oare un pic de atentie si interes din partea doctorului nu este obligatoriu? E vorba de sanatate pana la urma. Poate nu imi erau necesare toate cele, poate nu era necesara niciuna. Si nu inteleg de ce din momentul in care a auzit ca am facut procedurile in alta parte scopul discutiei a fost unul simplu, sa ma scoata afara pe usa si sa intre urmatorul pacient.

repet - nu imi dau cu parerea legat de serviciile de kineto si fizio. Consider ca doamna doctor trebuia sa isi vada de recomandarile si consultatiile dumneai, pentru care am platit, fara sa conteze unde am facut acele proceduri. Trebuie mentionat ca pentru a doua consultatie, cea care a durat 30 de secunde, nu am fost taxat. Ar fi fost culmea sa dau si bani.

nu as recomanda-o nimanui pe doamna doctor Nenciu dar din pacate multi nu au de ales, suna si isi fac programare, asa cum am facut si eu, si pica pe maini gresite.

aceasta este parerea si experienta mea. Sper sa ajute si pe altii pe viitor in alegerile lor. Probabil ca mie imi pasa mai mult de viitorii pacienti ai doamnei doctor (prin impartasirea acestei experietne) decat dumneaei, tinand cont de experienta mea.

Sanatate!
Iuliana Puiulet
Iuliana Puiulet2 ani în urmă
Aparatura si personalul chiar sunt de top
Gabriel Barbu
Gabriel Barbu2 ani în urmă
Locații recomandate