/Iasi/Kinetoterapeut

Centrul Medical DELV

Strada Pantelimon Halipa nr.13B, Iași 700661, România

Centrul Medical DELV
Kinetoterapeut
4
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H2F+7J Iași, România
+40 757 095 192
delv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Haralambie Sârbu
Haralambie Sârbu2 ani în urmă
Nu recomand nimanui aceasta clinica. Am avut de asteptat o ora si jumatate peste ora programata. Ce pot sa va spun este ca am aruncat 170 lei la gunoi, efectiv pentru o "consultatie" de 3 minute, de la USA, la renumitul Dr Cavaleriu de la Orl... Respectivul nu stia cum sa scape si sa expedieze mai repede pacientii. Deci daca doriti sa aruncati banii la gunoi si sa fiti tratati in batjocura fara sa primiti un tratament atunci apelati cu incredere la aceasta clinica.
Andreea Maria Sulugiuc
Andreea Maria Sulugiuc2 ani în urmă
Nu se respecta programarile, dupa 20 de minute de asteptare am renuntat. Imi pare rau ca nu am citit recenziile inainte sa imi fac programare aici. Nu recomand!
Mihaela Gherghe
Mihaela Gherghe2 ani în urmă
Personalul de la recepție impertinent și nepregătit, programarile nu se respecta și clinica arata jalnic. Nu recomand.
Bianca Doloi
Bianca Doloi2 ani în urmă
Nu se respecta programările. La 17:30 am fost programată am ajuns la clinica și mi s-a spus ca am sunat eu și am zis ca întârzii, iar înaintea mea era deja un om în condițiile în care se presupune ca aveam programare. Deranjul nu a fost ca am așteptăm ci ca nu mi s-a respectat programarea făcută. Nu am fost multumita nici în privința raport calitate preț, dar asta nici nu contează!
Diana Lupu
Diana Lupu2 ani în urmă
Păcat de unii medici care au contract aici... Am sunat vreo 2 săptămâni la rând până mi-a răspuns cineva. Iar convorbirea cu cei de la recepție lasă mult de dorit... Sa nu mai zic că în timpul convorbirii ea discuta și cu colega de birou.
Nu recomand nimănui.
Georgeta Macovei
Georgeta Macovei2 ani în urmă
Vin de câțiva ani buni la DELV pentru recuperare medicală și am ales să rămân fidelă acestui centru medical pentru că este deosebit, curat și frumos. Am întâlnit aici o echipă de profesioniști, care își fac treaba cu multă dăruire, pasiune și profesionalism.
Rareori ai ocazia să întâlnești într-un singur loc atâția oameni calzi, prietenoși și preocupați să-și desfășoare în fiecare moment interesul față de pacient: s-a simțit acest lucru încă de la recepție și apoi la fizio, kinetoterapie și masaj.
Mulțumesc mult fiecăruia în parte și abia aștept să revin.
Recomand tuturor cu încredere.
Alina AnDru
Alina AnDru2 ani în urmă
Experienta total neplăcută, consultul medical superficial, doamna doctor specialist în recuperare medicala total lipsita de empatie, plictisita necomunicativa, m-a întrerupt în timp ce ii enumeram simptomele și mi-a spus pe un ton total neprietenos și lipsit de bun simt:"da, bine, și acum ce te doare", privindu-mă cu dispreț, am plecat din cabinet fără nici măcar un diagnostic comunicat, cu invitația sa părăsesc cabinetul. Păcat când observi specialiști cu atâtea studii și cunoștințe care se comporta în acest mod, pot sa zic doar ca e o pierdere medicala. Domnișoara de la recepție discuta cu un coleg de la kinetoterapie despre durerile dânsei, si se lasa masata de către acesta. După alte câteva minute de așteptare am fost trimisa la cei de la kineto pentru a-mi face programare, cei de acolo stăteau comod pe un pat, mâncau mere și se distrau în timp ce alți pacienți stăteau întinși probabil cu dureri așteptând docili ca cineva sa ii ajute, sa ii sprijine și sa lucreze cu ei.
Ma doare sa fiu tratata în astfel de condiții, nu voi mai reveni.
Costel Prisecaru
Costel Prisecaru2 ani în urmă
Penultima data când am fost,in primele5 zile terminam patru proceduri in 15 min,mai mult îmi lua să mă schimb,după ce am trecut la alta tura,am constatat că mi s- a făcut până atunci doar 3 proceduri din 4 și când am ridicat problema,persoana vinovată a tipat la mine și a spus că: ce nu am văzut că erau aglomerați.Ultima data am fost apostrofat că de ce am mai venit aici daca nu am fost mulțumit.Nu recomand datorita unor angajate care nu respectă durata procedurilor,ba chiar mai uita sa le facă pe toate.Trebuie să dau o stea deoarece nu se poate da fara stea.
Locații recomandate